Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 24.01.2019.
ŠEŠLIJA PREUZEO DUŽNOST DIREKTORA BOLNICE "SRBIJA"
Četvrtak, 10.01.2019. | Princip News
Novoimenovani direktor Bolnice "Srbija" Nebojša Šešlija danas je preuzeo dužnost i istakao da će se posvetiti ubrzanju procedura za preseljenje u novi objekat koji su stanovnici Istočnog Sarajeva dobili zahvaljujući Vladi Republike Srpske.

Šešlija, koji je odlukom Vlade Srpske imenovan za novog direktora, nakon ostavke Gorana Todorovića, rekao je nakon primopredaje da će se posvetiti vraćanju povjerenja pacijenata u ovu zdravstvenu ustanovu, a samim tim nastojati i povećati usluge koje Bolnica pruža stanovnicima Sarajevsko-romanijske regije. 

On je zahvalio dosadašnjem direktoru Todoroviću za dugogodišnji predan i iscrpan rad. 

"Todorović ima zapažene rezultate u svom doktorskom angažmanu i nadam se dobroj saradnji", rekao je Šešlija novinarima. 

Šešlija je zahvalio Vladi Republike Srpske za ukazano povjerenje, ističući da je svjestan odgovornosti koju ova pozicija nosi. 

"Kao stanovnik grada Istočno Sarajevo, kao čovjek čija se porodica liječi u ovoj ustanovi, a prije nekoliko mjeseci mi se i kćerka u njoj rodila, spreman sam da se suočim sa svim izazovima koje ova funkcija nosi", poručio je Šešlija. 

On je rekao da je ukupan dug Bolnice oko 48 miliona KM, te da će realno sagledati stanje i donijeti odluke koje će ići ka rješavanju zadatih ciljeva. 

Todorović je istakao da su uslovi u kojima predaje dužnost Šešliji mnogo bolji nego kada je on preuzimao funkciju. 

"Posao menadžera javne zdravstvene ustanove vrlo je delikatan, a novi direktor će imati težak zadatak i zato mu želim svako dobro i puno sreće", istakao je Todorović.

/SRNA/ 
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
VELIKA AKCIJA U PRIŠTINI, UHAPŠENO 16 OSOBA
Kosovska policija uhapsila je 16 osoba, pod sumnjom da su neovlašteno posjedovale narkotičke supstance, oružje i da su uključene u druge krivi...
OBEĆAO DA ĆE TREBINJKI NABAVITI AUTO, PA ISPARIO S PARAMA
- Pripadnici trebinjske policije dostavili su Izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje protiv E.R. (40) iz Novog Sarajeva, osumnjičenog z...
IMENOVANE SUDIJE OSNOVNIH SUDOVA U SRPSKOJ
Visoki sudski i tužilački savjet BiH /VSTS/ danas je imenovao Sanju Salčić Sabljicu za sudiju Osnovnog suda na Sokocu. Na poziciju sudije Os...
BULOŠČIĆ: KOLOVOZI OČIŠĆENI, SAOBRAĆA SE BEZ VEĆIH TEŠKOĆA
Saobraćaj se na magistralnim i regionalnim putevima Sarajevsko-romanijske i Gornjodrinske regije odvija bez većih teškoća i zastoja, jer su kol...
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
ISTOČNO NOVO SARAJEVO: MUŠKARAC U ZGRADI M:TEL-a PRIJETI DA ĆE SE ZAPALITI
Utorak, 22.01.2019.
Republika Srpska
NAKNADAMA GRADE VODOVOD I KANALIZACIJU U ROGATICI
Srijeda, 23.01.2019.
BIH
OS BIH: MEDIJSKI LINČ I EKSPRESNA KAZNA ZA SRPSKE VOJNIKE (FOTO+VIDEO)
Srijeda, 23.01.2019.