Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Utorak, 20.08.2019.
ŠEŠLIJA: USKORO POČETAK RADOVA NA PRIKLJUČENJU NA VODOVOD
Četvrtak, 14.03.2019. | Princip News
Vršilac dužnosti direktora Bolnice "Srbija" Nebojša Šešlija rekao je danas u Istočnom Sarajevu da bi uskoro trebalo da počnu radovi na priključenju novog objekta ove bolnice na gradski vodovod.

"U toku su radovi na izradi projekta da bi vodovodna mreža bila uspostavljena od naselja Kasindo do objekta nove bolnice. U dogovorima sa preduzećem `Vodovod i kanalizacija` Istočno Sarajevo i sa načelnicima Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže mislim da će uskoro krenuti radovi na izgradnji mreže", rekao je Šešlija novinarima. 

On je naglasio da se Bolnica "Srbija" nesmetano snabdijeva vodom sa starog vodovoda, za koju, kako je precizirao, postoji potvrda o ispravnosti. 

Šešlija je naveo da je upotrebna dozvola, od opštine Istočna Ilidža i grada Istočno Sarajevo, Bolnici "Srbija" izdata na postojeći vodovodni priključak, ističući da će bolnica biti preseljena prije priključivanja na gradski vodovod. 

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović rekao je da su prilikom podnošenja zahtjeva za građevinsku dozvolu, upozorili investitora da će imati problem kada je u pitanju gradski vodovod, s obzirom da je stara zgrada bolnice koristila postojeći bolnički vodovod, odnosno bolničko vrelo. 

"Oni su insistirali na tome da i budući objekat bolnice bude takođe priključen na ovaj vodovod, odnosno, nisu zbog povećanih troškova, čisto iz ekonomskog interesa, htjeli da se priključe na gradski vodovod. Mi smo tada napravili projekat, koji u jednoj varijanti koštao 60.000 KM", rekao je Božović. 

On je istakao da je prije nekoliko dana na sastanku sa predstavnicima Bolnice "Srbija", preduzeća "Vodovod i kanalizacija" i načelnikom opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubišom Ćosićem pronađeno tehničko rješenje koje će uskoro omogućiti rješavanje ovog problema.

/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
TRI MJESECA BEZUSPJEŠNE POTRAGE ZA ŠESTOGODIŠNJAKOM IZ ŽEPČA
Agonija Mešeljevića iz Begovog Hana kod Žepča nastavlja se iz dana u dan, a od 14. maja ove godine, kada je šestogodišnji dječak Ibrahimom M...
ALIJA DELIMUSTAFIĆ IZLAZI IZ PRITVORA
Vrhovni sud FBiH je donio konačno rješenje da se Alija Delimustafić u nastavku procesa u predmetu “Pravda” može braniti sa slobode. Njem...
PEDOFILU IZ BRČKOG TRI MJESECA ZATVORA: SKIDAO DJEČJU PORNOGRAFIJU S INTERNETA
Tužilaštvo Brčko distrikta BiH okončalo je postupak po optužnici protiv A. C. (29) iz Brčkog optuženog da je posjedovao audio-vizuelni mater...
TRAGEDIJA POTRESLA BANJALUKU: MAJKA IZNENADA UMRLA DAN NAKON PORODA
Tridesetdevetogodišnja Dušanka Đurđević iz Banjaluke preminula je iznenada u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, n...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Istočno Sarajevo
NA PALAMA IZGORJELI SUŠARA I KAMION
Ponedeljak, 19.08.2019.
Republika Srpska
U 12 OSNOVNIH ŠKOLA U SRPSKOJ DIGITALIZACIJA UDŽBENIKA GEOGRAFIJE
Nedelja, 18.08.2019.
BIH
ČETVORO MRTVIH NA PUTEVIMA U DVA DANA
Nedelja, 18.08.2019.