Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 22.05.2019.
ŠEŠLIJA: USKORO POČETAK RADOVA NA PRIKLJUČENJU NA VODOVOD
Četvrtak, 14.03.2019. | Princip News
Vršilac dužnosti direktora Bolnice "Srbija" Nebojša Šešlija rekao je danas u Istočnom Sarajevu da bi uskoro trebalo da počnu radovi na priključenju novog objekta ove bolnice na gradski vodovod.

"U toku su radovi na izradi projekta da bi vodovodna mreža bila uspostavljena od naselja Kasindo do objekta nove bolnice. U dogovorima sa preduzećem `Vodovod i kanalizacija` Istočno Sarajevo i sa načelnicima Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže mislim da će uskoro krenuti radovi na izgradnji mreže", rekao je Šešlija novinarima. 

On je naglasio da se Bolnica "Srbija" nesmetano snabdijeva vodom sa starog vodovoda, za koju, kako je precizirao, postoji potvrda o ispravnosti. 

Šešlija je naveo da je upotrebna dozvola, od opštine Istočna Ilidža i grada Istočno Sarajevo, Bolnici "Srbija" izdata na postojeći vodovodni priključak, ističući da će bolnica biti preseljena prije priključivanja na gradski vodovod. 

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović rekao je da su prilikom podnošenja zahtjeva za građevinsku dozvolu, upozorili investitora da će imati problem kada je u pitanju gradski vodovod, s obzirom da je stara zgrada bolnice koristila postojeći bolnički vodovod, odnosno bolničko vrelo. 

"Oni su insistirali na tome da i budući objekat bolnice bude takođe priključen na ovaj vodovod, odnosno, nisu zbog povećanih troškova, čisto iz ekonomskog interesa, htjeli da se priključe na gradski vodovod. Mi smo tada napravili projekat, koji u jednoj varijanti koštao 60.000 KM", rekao je Božović. 

On je istakao da je prije nekoliko dana na sastanku sa predstavnicima Bolnice "Srbija", preduzeća "Vodovod i kanalizacija" i načelnikom opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubišom Ćosićem pronađeno tehničko rješenje koje će uskoro omogućiti rješavanje ovog problema.

/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
NEMA VREMENA ZA ODMOR: NEMANJA MAJDOV OTPUTOVAO U KINU
Džudista Crvene zvezde, Nemanja Majdov, otputovao je na Grend pri u kineski Hohot. Nakon što je prije dvije sedmice osvojio svoj prvi Grend sl...
FERRATI VIŠE NEĆE ISPORUČIVATI MOTORE ZA MASERATI
Iako još nije službeno potvrđeno hoće li do prestanka saradnje doći 2021. ili 2022. godine, ono što je sigurno je da Ferrari više neće ispo...
ĐOKOVIĆ SVOJ 32. ROĐENDAN POSVETIO DJECI SRBIJE
Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je obilježavanje svog 32. rođendana posvetio djeci Srbije, objavljeno je na sajtu Fondacije "Novak Đoko...
DODIK I DORFER: DOBRI ODNOSI BIH I EUFOR-a
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i komandant Eufora u BiH Martin Dorfer konstatovali su danas da su između BiH, na svim nivoima,...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
DANAS I SUTRA U ISTOČNOM SARAJEVU KAMPANJA "RASTIMO SIGURNO"
Utorak, 21.05.2019.
Republika Srpska
DOGOVORENA RASPODJELA SVIH DIREKTORSKIH POZICIJA U SRPSKOJ
Utorak, 21.05.2019.
BIH
RIJEŠEN SLUČAJ NESEĆE NA STUPU: ŽENA SE UBILA SKOKOM IZ STANA STAMBENE ZGRADE
Srijeda, 22.05.2019.