Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Subota, 29.02.2020.
SIMOVIĆ: U PREDUZEĆU "KOMUNALO" PALE SVE SPREMNO ZA ZIMSKU SEZONU
Srijeda, 09.10.2019. | Princip News
Direktor javnog preduzeća "Komunalno" Pale Komo Simović rekao je Srni da su u tom preduzeću spremni za predstojeću zimsku sezonu, te da imaju solidnu zalihu soli u slučaju vanrednog snijega.

Simović je naveo da zimska sezona počinje od 15. novembra, da svi dobavljači so isporučuju početkom novembra, ali da je "Komunalno" preduzeće u slučaju iznenadnih vremenskih neprilika spremno da interveniše jer ima zalihe za oko dva mjeseca.

On je dodao da su u "Komunalnom" osproveli i tendersku proceduru za nabavku soli i da znaju od koga će kupiti so za predstojeću sezonu.

"Dobro smo osposobljeni, radimo godinama, iako imamo mali problem sa opremom koja je stara i često se desi zastoj ili kvar. U slučaju kvara gledaćemo da što u kraćem roku riješimo ili nađemo zamjensko vozilo. Preduzeće `Vodovod` nam izlazi u susret i zimi na raspolaganje daje svoju mehanizaciju", izjavio je Simović.

On je istakao da građani ne treba da budu zabrinuti jer će preduzeće svoj posao obavljati, kao i do sada, savjesno i efikasno, te apelovao da građani u zimskoj sezoni čiste svoja vozila i ulaze.

"Apelujemo da sugrađani pokažu veću odgovornost kako ljeti tako i zimi i da nam pomognu u održavanju opštine da bi bila čista i privlačna za turističke posjete", naglasio je Simović.

Simović je zahvalio opštini i načelniku Bošku Jugoviću za saradnju, dodajući da je, zahvljajući njegovom zalaganju, preduzeće "Komunalno" na stabilnim nogama. 


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
ČUVAJTE ZDRAVLJE I DOK VJEŽBATE
Kroz brojna istraživanja otkriveno je kako se mnoge bakterije i virusi donose kući iz teretane, te zbog toga mnogi izbjegavaju odlaske na trening...
U ROGATICI ZA OTKUP OSTAO JOŠ 31 STAN, ROK DO KRAJA JUNA
U opštini Rogatica ostao je da se otkupi 31 stan, a rok za privatizaciju državnih stanova produžen je do kraja juna. Načelnik opštinskog Od...
CVIJANOVIĆ: AKO U NEKIM GLAVAMA IMA PRIČE O RATU, ONDA SU TO SARAJEVSKE
Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je večeras da situacija u BiH može eskalirati, ali samo u političkom smislu - da bude ...
ELEKTRODISTRIBUCIJA PALE: STANIŠIĆ UMJESTO MRDE
Nadzorni odbor "Elektrodistribucije Pale" na današnjoj sjednici razriješio je dužnosti direktora ovog preduzeća Ljubomira Mrdu, saznaje ATV.  ...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
ŠEŠELJ: SRBA U FBiH NEMA, A GRAD ISTOČNO SARAJEVO DRUGIMA NUDI USTUPKE
Četvrtak, 27.02.2020.
Republika Srpska
VUJIČIĆ: ZA PROJEKTE ZAPOŠLJAVANJA VEĆ OBEZBIJEĐENO 10 MILIONA KM
Petak, 28.02.2020.
BIH
UBISTVO SRPSKOG SVATA ORGANIZOVALO VOJNO KRILO SDA!
Četvrtak, 27.02.2020.