Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Petak, 18.10.2019.
SIMOVIĆ: U PREDUZEĆU "KOMUNALO" PALE SVE SPREMNO ZA ZIMSKU SEZONU
Srijeda, 09.10.2019. | Princip News
Direktor javnog preduzeća "Komunalno" Pale Komo Simović rekao je Srni da su u tom preduzeću spremni za predstojeću zimsku sezonu, te da imaju solidnu zalihu soli u slučaju vanrednog snijega.

Simović je naveo da zimska sezona počinje od 15. novembra, da svi dobavljači so isporučuju početkom novembra, ali da je "Komunalno" preduzeće u slučaju iznenadnih vremenskih neprilika spremno da interveniše jer ima zalihe za oko dva mjeseca.

On je dodao da su u "Komunalnom" osproveli i tendersku proceduru za nabavku soli i da znaju od koga će kupiti so za predstojeću sezonu.

"Dobro smo osposobljeni, radimo godinama, iako imamo mali problem sa opremom koja je stara i često se desi zastoj ili kvar. U slučaju kvara gledaćemo da što u kraćem roku riješimo ili nađemo zamjensko vozilo. Preduzeće `Vodovod` nam izlazi u susret i zimi na raspolaganje daje svoju mehanizaciju", izjavio je Simović.

On je istakao da građani ne treba da budu zabrinuti jer će preduzeće svoj posao obavljati, kao i do sada, savjesno i efikasno, te apelovao da građani u zimskoj sezoni čiste svoja vozila i ulaze.

"Apelujemo da sugrađani pokažu veću odgovornost kako ljeti tako i zimi i da nam pomognu u održavanju opštine da bi bila čista i privlačna za turističke posjete", naglasio je Simović.

Simović je zahvalio opštini i načelniku Bošku Jugoviću za saradnju, dodajući da je, zahvljajući njegovom zalaganju, preduzeće "Komunalno" na stabilnim nogama. 


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
DJEVOJKA PORIJEKLOM IZ BIH MEĐU 100 NAJLJEPŠIH ŽENA NA SVIJETU
Australijanka porijeklom iz BiH Ines Bašić svrstana je u 100 najljepših žena Australije, prema magazinu Maxim. Dvadesetdevetogodišnja Ines ...
JOKIĆ 11 POENA U POBJEDI DENVERA
Srpski košarkaš Nikola Jokić sa 11 poena doprinio je pobjedi Denvera nad Portlandom 110:104 u predsezoni NBA lige. Najbolji košarkaš Nagets...
OPTUŽENIMA ZA ŠVERC DROGE PREDLOŽENO 14 GODINA ROBIJE
Državljani Crne Gore, Đ.R. (38), V.S., (23) i T.M. (29) svi rođeni u Pljevljima, sporazumno su priznali su krivicu za neovlašteni promet droga ...
PUDŽDEMON SE PREDAO, ODBIJA IZRUČENJE
Odbjegli bivši katalonski lider Karles Pudždemon predao se belgijskim pravosudnim vlastima, nakon što je Španija izdala novi nalog za njegovo h...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
I.ILIDŽA: NOVA VEĆINA SUOČAVA SE SA OPSTRUKCIJAMA, SMIJENJENI PREDSJEDNIK ODNIO PEČAT
Četvrtak, 17.10.2019.
Republika Srpska
ZA SEDAM DANA U SRPSKOJ DEVET SLUČAJEVA TEŠKE RESPIRATORNE INFEKCIJE
Petak, 18.10.2019.
BIH
BEZ SAGLASNOSTI SRPSKE USVOJEN AKCIONI PLAN
Srijeda, 16.10.2019.