Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Petak, 25.09.2020.
SNSD ISTOČNA ILIDŽA: OSUDA PRIJETNJI UPUĆENIH ĆOSOVIĆU (VIDEO)
Utorak, 15.09.2020. | Princip News
Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Istočna Ilidža Miroslav Vujičić najoštrije je osudio prijetnje aktiviste PDP-a upućene članu Opštinskog odbora, odborniku i potpredsjedniku Skupštine opštine Istočna Ilidža Vladimiru Ćosoviću.

Vujičić je rekao da ovo, nažalost, nisu prve prijetnje u ovom predizbornom periodu, nego je ovo jedan u nizu događaja.

"Do sada smo ćutali, međutim, moramo izaći u javnost kako bi reagovali i nadležni policijski organi, a sve s ciljem zaštite građana Istočne Ilidže“, izjavio je novinarima Vujičić, koji je i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

On je rekao da je nedopustivo da odborniku koji iznosi političke stavove prijeti bilo ko u 21. vijeku jer ovo "nije Sjeverna Koreja", te pozvao "sve na normalan rad i da svi izađu sa idejama, koje će građani ocijeniti i prepoznati ko je bolji i to vrednovati na izborima 15. novembra".

"Mi nećemo dozvoliti da bilo ko prijeti bilo kome u Istočnoj Ilidži", naglasio je Vujičić i iskazao podršku Ćosoviću u daljem radu.

Ćosović je pozvao sve političke partije na fer i korektnu borbu na izborima.

"Najviše me iznenadilo da u ovakvim radnjama učestvuju mladi. Nalogodavcima ovakvih stvari poručujem da truju narod, međusobno sukobljavaju omladinu, te da nemaju prave ideje, što dokazuju kroz političku aktivnost. Ako je ovo plan i program aktivista PDP-a za buduću kampanju, onda ćete sami sebe da izbrišete sa političke scene“, poručio je Ćosović.

Prema njegovim riječima, u ranijem periodu je bilo poruka uvredljivog karaktera upućenih njemu, a policijski nadležni organi su upoznati sa tim i preduzete su određene mjere prema počiniocima.
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
RTS: JEDAN PILOT POGINUO, ZA DRUGIM SE TRAGA (VIDEO)
Jedan pilot je poginuo, a za drugim se traga, u padu aviona "mig-21" danas u rejonu sela Brasina kod Loznice, javio je RTS pozivajući se na nezvan...
U SRPSKOJ JOŠ 72 SLUČAJA VIRUSA KORONA, DVOJE PREMINULO
Оd pоsljеdnjеg izvјеštаја о еpidеmiоlоškој situаciјi u Rеpublici Srpskој, u pоsljеdnjа 24 čаsа, u Institutu zа јаvn...
PALE: ODUZET AUTOMOBIL VOZAČU JER JE IMAO 4.920 KM NEPLAĆENIH KAZNI
Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale oduzeli su u mjestu Ljubogošta automobil licu čiji su inicijali S.O. jer su utvrdil...
SRUŠIO SE AVION KOD LOZNICE
U okolini Loznice, u ataru sela Vrasina, srušio se vojni avion. Avion je letio iz Donje Borine, prema svjedočenju jednog od mještanina umalo ni...
MERIDIAN DRUGI BANER
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
MERIDIAN DRUGI BANER
Istočno Sarajevo
"ULIČNI SVIRAČ" SUTRA U SOKOCU ZA POMOĆ VANJI MIRKOVIĆ IZ PALA
Srijeda, 23.09.2020.
Republika Srpska
U SRPSKOJ JOŠ 81 OSOBA ZARAŽENA, JEDAN SMRTNI SLUČAJ
Četvrtak, 24.09.2020.
BIH
PUCNJAVA U SARAJEVU, META PONOVO MUZIČAR
Četvrtak, 24.09.2020.