Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Nedelja, 17.01.2021.
SOKOLAC: OD SUTRA AUTOBUSKI PREVOZ DJECE NA BESPLATNO SKIJANJE NA JAHORINI
Srijeda, 13.01.2021. | Princip News
Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica potpisao je danas u Sokocu sporazum sa jednim od privatnih prevoznika o autobuskom prevozu djece sa područja ove opštine koja su se prijavila za besplatno skijanje na Jahorini.

Dragan Renovica, glavni koordinator programa četvrte sezone besplatnog skijanja na Jahorini za djecu sa područja Sokoca, rekao je Srni da je besplatan autobuski prevoz za djecu obezbijeđen od sutra.

On je naglasio da su od petka, 8. januara, kada je počela četvrta sezona programa besplatnog skijanja na Jahorini, djeca iz Sokoca odlazila sopstvenim prevozom.

Renovica je naglasio da djeca iz Sokoca već šesti dan odlaze na Jahorinu i da je do sada podijeljno 270 ski-pasova.

"Autobus će dok traje školski rasput, iz Sokoca polaziti svakog dana u 8.00 časova sa poligona kod Gradske tržnice, a povratak je u 15.00 časova sa Jahorine", rekao je Renovica.

On je istakao da će program besplatnog skijanja biti organizovan u skladu sa epidemiološkim mjerama.

Za četvrtu sezonu programa besplatnog skijanja iz Sokoca je akreditovano 46 koordinatora, koji će tokom sezone brinuti o djeci na Jahorini.

Prijave za učešće u programu bespatnog skijanja se vrše elektronskim putem preko službenog sajta opštine Sokolac /www.opstinasokolac.net/skijanjejahorina/, svakog dana do 18.00 časova, a sve inFormacije roditelji mogu dobiti na broj telefona 066/937-508.

Program besplatnog skijanja na Jahorini trajeće do kraja zimske sezone 2020/21, odnosno do kraja marta, a autobuski prevoz iz Sokoca biće obezbijeđen svaki dan do kraja školskog raspusta i nekoliko vikenda do kraja sezone.

Predstavnici Olimpijskog centra "Jahorina", grada Istočno Sarajevo i šest gradskih opština potpisali su 4. januara sporazume o besplatnom skijanju na Jahorini u zimskoj sezoni 2020/2021, za djecu sa područja ovih opština.


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
ORDEN ZA BOLNICU "SRBIJA"- PRIZNANJE ZA POŽRTVOVAN RAD
Za požrtvovan rad i doprinos u borbi protiv pandemije kovida 19 među zdravstvenim ustanovama odlikovanim Ordenom zastave Republike Srpske sa sreb...
MARAŠEVA JAKNA PRODATA ZA 8.500 EVRA
Ekipa “Južnog vetra” organizovala je humanitarnu akciju koja je podrazumijevala prodaju jakne koju Miloš Biković nosi u nastavku popularne s...
BOKONJIĆ: KORONA KOD DJECE NAPADA KARDIOVASKULARNI I NERVNI SISTEM (VIDEO)
Dekan Medicinskog fakulteta u Foči Dejan Bokonjić rekao je za RTRS da virus korona kod određenog broja djece ostavlja posljedice na kardiovaskul...
SLUČAJEVI PARALIZE LICA POSLIJE "FAJZEROVE" VAKCINE
Najmanje 13 Izraelaca doživjelo je paralizu lica pošto su primili "Fajzerovu" vakcinu protiv virusa korona, a slične pojave prijavila je i ameri...
MERIDIAN DRUGI BANER
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Meridijan banercic
Hercegovacka kuca
MERIDIAN DRUGI BANER
Istočno Sarajevo
ĆOSIĆ OD FEBRUARA U FOTELJI GRADONAČELNIKA
Subota, 16.01.2021.
Republika Srpska
SUDAR KAMIONA I AUTA, POVRIJEĐENA DVA LICA OD KOJIH JEDNO MALOLJETNO
Petak, 15.01.2021.
BIH
KOŠARAC: ŠAROVIĆ PRVO NEKA POGLEDA U SVOJE DVORIŠTE
Petak, 15.01.2021.