Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Nedelja, 23.02.2020.
SOKOLAC: U TOKU PRIPREMA TOPLOVODNE MREŽE ZA SEZONU GRIJANJA
Srijeda, 11.09.2019. | Princip News
Komunalno preduzeće "Sokolac" uložiće 15.000 KM do 20.000 KM za rekonstrukciju dijela toplovodne mreže, te sanaciju kotlovnice, kotla i ložišta, kako bi spremno dočekalo početak sezone grijanja, rekao je Srni direktor ovog preduzeća Dejan Tomić.

On je dodao da se već desetak dana radi na otklanjanju kvara na dijelu mreže u Romanijskoj ulici, gdje se godinama gubila toplotna energija, za šta će biti izdvojeno oko 7.000 KM kako bi obezbijedili kvalitetnije grijanje stambenog i poslovnih prostora u tom dijelu grada.

U okviru priprema za predstojeću grijnu sezonu u ovom preduzeću počeli su hemijsko čišćenje kotlovnice, popravku ložišta, reparaciju izmjenjivača toplote i ventila na mreži.

"Za sanaciju kotlovnice, popravku i detaljno čišćenje kotla i ložišta, te više radova na sanaciji tog dijela, biće nam potrebno 15.000 KM do 20.000 KM", naveo je Tomić.

On kaže da menadžment preduzeća radi na tome da obezbijedi energente za prvi dio predstojeće sezone grijanja.

Prema njegovim riječima, za jednu sezonu koja u Sokocu često traje duže od zvanične, potrebno je 16.000 do 18.000 metara kubnih drvnog otpada, piljevine i drvne sječke.

Tomić je podsjeto da ovo preduzeće zagrijava više od 28.000 metara kvadratnih stambenog i poslovnog prostora u užem urbanom naselju Sokolac i da je u planu proširenje toplovodne mreže.

Komunalno preduzeće "Sokolac", u okviru kojeg djeluje i Toplana, osnovano je odlukom Skupštine opštine 2013. godine. 


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
ŠPIRIĆ: OČEKIVANJA DA SE POZDRAVI RJEŠAVANJE PITANJA USTAVNOG SUDA
Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda parlamenta BiH Nikola Špirić izjavio je da je očekivao da iz Sarajeva, od ljudi koji imaju državničku l...
SKANDAL: "RADNA SNAGA IDE NA ZAPAD, SMEĆE IDE NA BALKAN"
Dok bogate zemlje propovjedaju zaštitu životne sredine i kritikuju one koji nisu dovoljno napredni, istovremeno izvoze smeće u Bugarsku i Rumuni...
MLADIĆ (17) IZ BIJELJINE DOBIO POVREDE OPASNE PO ŽIVOT, PREVEZEN U BEOGRAD
Sedamnaestogodišnjak koji je danas povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ljeljenči, transportovan je za Beograd, jer je zadobio...
ČUDNA, ALI MOĆNA KOMBINACIJA: NARODNI LIJEK ZA MNOGE BOLESTI
Nezamjenjiv u ishrani, crveni luk sadrži mnoštvo korisnih sastojaka, zbog čega je izuzetno djelotvoran kod određenih zdravstvenih tegoba. Pr...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
U HUMANITARNOJ TRCI NA JAHORINI PRIKUPLJENO 15.500 KM (FOTO)
Nedelja, 23.02.2020.
Republika Srpska
DODIK: UNIVERZITET ZA POSLOVNE STUDIJE TREBA ODMAH ZATVORITI
Nedelja, 23.02.2020.
BIH
DODIK: NISU SLUČAJNO ISTOVREMENO OTVORENE KRIZE U BIH, CRNOJ GORI I NA KOSMETU
Subota, 22.02.2020.