Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 18.09.2019.
SOKOLAC: U TOKU PRIPREMA TOPLOVODNE MREŽE ZA SEZONU GRIJANJA
Srijeda, 11.09.2019. | Princip News
Komunalno preduzeće "Sokolac" uložiće 15.000 KM do 20.000 KM za rekonstrukciju dijela toplovodne mreže, te sanaciju kotlovnice, kotla i ložišta, kako bi spremno dočekalo početak sezone grijanja, rekao je Srni direktor ovog preduzeća Dejan Tomić.

On je dodao da se već desetak dana radi na otklanjanju kvara na dijelu mreže u Romanijskoj ulici, gdje se godinama gubila toplotna energija, za šta će biti izdvojeno oko 7.000 KM kako bi obezbijedili kvalitetnije grijanje stambenog i poslovnih prostora u tom dijelu grada.

U okviru priprema za predstojeću grijnu sezonu u ovom preduzeću počeli su hemijsko čišćenje kotlovnice, popravku ložišta, reparaciju izmjenjivača toplote i ventila na mreži.

"Za sanaciju kotlovnice, popravku i detaljno čišćenje kotla i ložišta, te više radova na sanaciji tog dijela, biće nam potrebno 15.000 KM do 20.000 KM", naveo je Tomić.

On kaže da menadžment preduzeća radi na tome da obezbijedi energente za prvi dio predstojeće sezone grijanja.

Prema njegovim riječima, za jednu sezonu koja u Sokocu često traje duže od zvanične, potrebno je 16.000 do 18.000 metara kubnih drvnog otpada, piljevine i drvne sječke.

Tomić je podsjeto da ovo preduzeće zagrijava više od 28.000 metara kvadratnih stambenog i poslovnog prostora u užem urbanom naselju Sokolac i da je u planu proširenje toplovodne mreže.

Komunalno preduzeće "Sokolac", u okviru kojeg djeluje i Toplana, osnovano je odlukom Skupštine opštine 2013. godine. 


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
HOROR: DOK JE MAJKA SPAVALA PETOGODIŠNJAK PRONAŠAO PIŠTOLJ I UBIO MLAĐEG BRATA
Petogodišnjak je ubio četvorogodišnjeg brata nakon što je pronašao pištolj i pucao u njega. Četvorogodišnji dječak umro je nakon što je,...
MILIČIĆ SE VRAĆA NA PARKET
Proslavljeni košarkaš Darko Miličić se vraća na parket! Poslije sedam godina bivši reprezentativac i NBA igrač će zaigrati za ekipu “I co...
VOJNIK IZBODEN USRED MILANA: NAPADAČ GA UBIO MAKAZAMA UZVIKUJUĆI "ALAHU AKBAR"
Italijanski vojnik uboden je makazama u vrat i leđa na Trgu vojvode D'Aoste ispred Centralne željezničke stanice u Milanu, javio je italijan...
NARODNA SKUPŠTINA IZABRALA NOVU MINISTARKU TRGOVINE I TURIZMA (FOTO)
Narodna skupština Republike Srpske izabrala je danas Suzanu Gašić za ministra trgovine i turizma Srpske, nakon što je konstatovana ostavka dosa...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
PERSPEKTIVA PLUS: ZA TRI MJESECA 50 REDOVNIH ČLANOVA
Ponedeljak, 16.09.2019.
Republika Srpska
ODBOR NS RS PODRŽAO INICIJATIVU DA BORCI BUDU USTAVNA KATEGORIJA U RS
Ponedeljak, 16.09.2019.
BIH
SIPA UHAPSILA DVIJE OSOBE NA PODRUČJU FOČE
Ponedeljak, 16.09.2019.