Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Nedelja, 24.01.2021.
SOKOLAC: ZA MALIŠANE SA SEOSKOG PODRUČJA 350 PAKETIĆA
Srijeda, 13.01.2021. | Princip News
Sokolačko Udruženje "Sveti Vasilije Ostroški" podijeliće djeci u seoskim područjima 350 novogodišnjih paketića prikupljenih u humanitarnoj akciji, povodom pravoslavne Nove godine.

Predsjednik ovog udruženja Dejan Elez rekao je Srni da je Djeda Mraz danas od kuće do kuće podijelo novogodišnje paketiće u Knežini, te da će u naredna dva dana na isti način biti podijeljeni i preostali paketići u drugim sokolačkim selima.

On je istakao da je ovo udruženje pokrenulo humanitarnu akciju "Pomoći može mlad i star, da svako dijete dobije dar" u kojoj su Sokočani donirali slatkiše za novogodišnje paketiće.

"Odlučili smo da dolaskom Djeda Mraza u seosko područje novogodišnjim paketićima baš za pravoslavnu Novu godinu obradujemo mališane, uvjereni da oni ostaju uskraćeni za prazične aktivnosti koje se organizuju u gradskom naselju", rekao je Elez.

On je zahvalio sugrađanima koji su učestovali u ovoj humanitarnoj akciji i jednim malim gestom učinili veliku radost mališanima na selu.

Udruženje "Sveti Vasilije Ostroški" osnovano je u avgustu 2019. godine u Sokocu, s ciljem duhovne obnove srpskog naroda, jačanja nacionalne svijesti, sabornosti i državotvornosti, te očuvanja vjerskog, kulturnog i istorijskog identiteta.


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
MALA MINJA STIGLA U LOS ANĐELES PO SVOJU ŠANSU
Jednogodišnja Kragujevčanka Minja Matić stigla je u Los Anđeles, gdje treba da primi gensku terapiju, koja je jedini lijek za mišićnu atrofij...
BMW NAJAVLJUJE ELEKTRIČNI M MODEL TOKOM 2021. GODINE
Ove godine dolazi električni automobil BMW M. To su zvanične vijesti iz usta Markusa Flascha, predsjednika uprave BMW M. Kako piše Aut...
ODRŽANO TAKMIČENJE U ALPSKOM SKIJANJU "FIS KUP"
Reprezentativac BiH Emir Lokmić apsolutni je pobjednik međunarodnog takmičenja u alpskom skijanju "Fis kup Jahorina 2021", na kojem je učestvov...
TIK TOK ZABRANJEN U ITALIJI: DJEVOJČICA SE UGUŠILA RADEĆI "IZAZOV"
Državno tijelo za garanciju ličnih podataka je zatražilo od društvene mreže TikTok da odmah blokira sve korisnike čija starost nije sa sigu...
MERIDIAN DRUGI BANER
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Meridijan banercic
Hercegovacka kuca
MERIDIAN DRUGI BANER
Istočno Sarajevo
LOŠ IZBORNI REZULTAT PDP-a U SARAJEVSKO-ROMANIJSKOJ REGIJI
Subota, 23.01.2021.
Republika Srpska
POLICIJSKA AKCIJA U BANJALUCI: DJEVOJKE PRIZNALE PROSTITUCIJU
Subota, 23.01.2021.
BIH
NEREDI I SUKOBI U BLAŽUJU UVOD U VEĆE INCIDENTE
Subota, 23.01.2021.