Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Nedelja, 18.08.2019.
SUTRA NA JAHORINI SVEČANO OTVARANJE NAJDUŽEG PLANINSKOG BOBA U REGIONU
Srijeda, 14.08.2019. | Princip News
Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić najavio je da će sutra na Jahorini svečano biti otvorena najveća ljetnja atrakcija - planinski bob.

"Sutra u 15.00 časova otvaramo najduži planinski bob u regionu i svi ljetni sadržaji će biti besplatni tokom dana, uključujući i koncert Ane Kokić, koji počinje u 16.00 časova na platou Poljice. Očekujem odličan provod i dobru atomosferu", rekao je Ljevnaić na konferenciji za novinare. 

On ističe da je riječ o ozbiljnoj ljetnoj atrakciji i da jedva čeka da čuje utiske gostiju. 

"Ovo je projekat koji očekujemo sa posebnom radošću i nestrpljenjem, jer je prilagođen i djeci i odraslima, trasa je duga 2,5 kilometara i prolazi kroz najljepše predjele Jahorine, te kao takva predstavlja jedinstveno adrenalinsko iskustvo", naglašava Ljevnaić. 

Kokićeva je navela da joj je veoma drago što će sutra biti dio ove velike manifestacije. 

"Oduševljena sam jer vidim da se Jahorina gradi, ima, zaista, dosta sadržaja koji se mogu koristiti i leti. Moja deca su tu sa mnom i moram reći da im nijednog trenutka nije dosadno. Pozivam sve da dođu da uživaju leti na planini. Ovo je prvi put da ljetni odmor provodim na Jahorini i sigurna sam da ćemo se od sada i češće družiti", rekla je Kokićeva. 

Iz Olimpijskog centra "Jahorina" poručuju da je subota, 17. avgust, rezervisana za predstavu "Đurologija", s početkom u 21.00 čas u hotelu "Vučko" na Jahorini. 

U nedjelju, 18. avgusta, u okviru novog projekta "Sasvim blisko sa poznatima" od 14.00 časova "Vučko" će biti domaćin poznatim glumcima Mimi Karadžiću i Katarini Žutić.

/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
U 12 OSNOVNIH ŠKOLA U SRPSKOJ DIGITALIZACIJA UDŽBENIKA GEOGRAFIJE
U 12 osnovnih škola u Republici Srpskoj tokom prvog polugodišta školske 2019/2020. godine biće realizovan pilot-projekat digitalizacije sadrža...
AMBASADORI SAD I BRITANIJE U POSJETI KOD KOMŠIĆA UOČI SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVA BIH
Neće biti sastanka predsjednika SDA, HDZ BiH i SNSD Bakira Izetbegovića, Dragana Čovića i Milorada Dodika prije zakazane sjednice Predsjedništ...
PROGNOZA ZA NAREDNU SEDMICU
 Danas u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini vjetar jugozapadnog smjer...
AUTOM USMRTILA PJEŠAKA U DOBOJU
Sedamdesetšestogodišnji pješak P.N. iz dobojskog mjesta Pločnik podlegao je povredama nakon što ga je u tom mjestu udario pasat. Za volanom...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Istočno Sarajevo
OPŠTINA ISTOČNA ILIDŽA DODIJELILA 13 STIPENDIJA
Subota, 17.08.2019.
Republika Srpska
POMOZIMO MILICI DA POBIJEDI TEŠKU BOLEST (FOTO)
Petak, 16.08.2019.
BIH
MARKO VUJOVIĆ V.D. UPRAVNIK ZATVORA U VOJKOVIĆIMA
Subota, 17.08.2019.