Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 11.12.2019.
SUTRA NA JAHORINI SVEČANO OTVARANJE NAJDUŽEG PLANINSKOG BOBA U REGIONU
Srijeda, 14.08.2019. | Princip News
Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić najavio je da će sutra na Jahorini svečano biti otvorena najveća ljetnja atrakcija - planinski bob.

"Sutra u 15.00 časova otvaramo najduži planinski bob u regionu i svi ljetni sadržaji će biti besplatni tokom dana, uključujući i koncert Ane Kokić, koji počinje u 16.00 časova na platou Poljice. Očekujem odličan provod i dobru atomosferu", rekao je Ljevnaić na konferenciji za novinare. 

On ističe da je riječ o ozbiljnoj ljetnoj atrakciji i da jedva čeka da čuje utiske gostiju. 

"Ovo je projekat koji očekujemo sa posebnom radošću i nestrpljenjem, jer je prilagođen i djeci i odraslima, trasa je duga 2,5 kilometara i prolazi kroz najljepše predjele Jahorine, te kao takva predstavlja jedinstveno adrenalinsko iskustvo", naglašava Ljevnaić. 

Kokićeva je navela da joj je veoma drago što će sutra biti dio ove velike manifestacije. 

"Oduševljena sam jer vidim da se Jahorina gradi, ima, zaista, dosta sadržaja koji se mogu koristiti i leti. Moja deca su tu sa mnom i moram reći da im nijednog trenutka nije dosadno. Pozivam sve da dođu da uživaju leti na planini. Ovo je prvi put da ljetni odmor provodim na Jahorini i sigurna sam da ćemo se od sada i češće družiti", rekla je Kokićeva. 

Iz Olimpijskog centra "Jahorina" poručuju da je subota, 17. avgust, rezervisana za predstavu "Đurologija", s početkom u 21.00 čas u hotelu "Vučko" na Jahorini. 

U nedjelju, 18. avgusta, u okviru novog projekta "Sasvim blisko sa poznatima" od 14.00 časova "Vučko" će biti domaćin poznatim glumcima Mimi Karadžiću i Katarini Žutić.

/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
USVOJEN NACRT BUDŽETA OPŠTINE PALE ZA 2020. GODINU
Skupština opštine Pale usvojila je danas Nacrt budžeta za 2020. godinu u iznosu od 14.685.000 KM, što je za milion KM više u odnosu na rebalan...
U ISTOČNOM SARAJEVU ZBOG DROGE PODNESENO 16 IZVJEŠTAJA PROTIV 26 LICA
 Na području Policijske uprave Istočno Sarajevo u proteklih 11 mjeseci nadležnom tužilštvu podneseno je 16 izvještaja protiv 26 lica zbog kr...
SRPKINJE ODIGRALE NERIJEŠENO SA DANSKOM, ČEKA SE PORAZ NJEMICA
Ženska rukometna reprezentacija Srbije odigrala je neriješeno protiv Danske (26:26) na Svjetskom prvenstvu u Japanu i tako ostala u trci za plas...
SUPRUGA ME PLJUNULA, UHVATIO SAM JE ZA VILICU: GUROVIĆ PRIZNAO NASILJE U PORODICI
Nakon što je dobio krivičnu prijavu zbog nasilja nad suprugom i maloljetnom kćerkom, bivši košarkaš Milan Gurović je rekao da “supruga ho...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
U HOTELU "ZLATNI BOR" U SOKOCU OTVOREN SPA-CENTAR
Ponedeljak, 09.12.2019.
Republika Srpska
JAVNI SLUŽBENICI U SRPSKOJ PLATU ĆE DOBIJATI PO UČINKU
Utorak, 10.12.2019.
BIH
U SARAJEVU SE OTVARA JEDNO OD NAJVEĆIH KLIZALIŠTA U REGIONU
Utorak, 10.12.2019.