Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 24.01.2019.
U BOLNICI "SRBIJA" JEDNOMJESEČNA AKCIJA BESPLATNIH MAMOGRAFIJA OD 21. JANUARA
Subota, 12.01.2019. | Princip News
Jednomjesečna akcija besplatnih mamografskih pregleda u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu, koja se organizuje uz finansijsku pomoć Olimpijskog centra /OC/ "Jahorina", počeće 21. januara, a ne kao što je ranije bilo najavljeno, 14. januara.

Iz Bolnice "Srbija" saopšteno je da je termin otpočinjanja akcije besplatnih mamografija pomjeren zbog velikog broja neradnih dana početkom ovog mjeseca, zbog čega nije bilo moguće obavljanje svih neophodnih priprema u ovoj bolnici i OC "Jahorina". 

Besplatne mamografije će se raditi u kabinetu za mamografiju Bolnice "Srbija" svakog radnog dana od 21. januara do 22. februara u periodu od 9.00 do 13.00 časova. 

Sve zainteresovane pacijentkinje starije od 40 godina i pacijentkinje mlađe od 40 godina sa medicinskom indikacijom mogu zakazati pregled na broj telefona 065/457-424 ‬ od 10.00 do 12.00 časova svakog radnog dana, počevši od 15. januara. 

Na pregled treba da ponesu zdravstvenu knjižicu radi evidencije. 

Bolnica "Srbija" izrazila je posebnu zahvalnost OC "Jahorina" na iskazanoj odgovornosti prema građanima Sarajevsko-romanijske regije. 

"I do sada je OC `Jahorina` svojim humanim gestovima pomagao našu bolnicu, pa se nadamo da će se to nastaviti i u narednim godinama", navodi se u saopštenju Bolnice "Srbija". 


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
OBEĆAO DA ĆE TREBINJKI NABAVITI AUTO, PA ISPARIO S PARAMA
- Pripadnici trebinjske policije dostavili su Izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje protiv E.R. (40) iz Novog Sarajeva, osumnjičenog z...
IMENOVANE SUDIJE OSNOVNIH SUDOVA U SRPSKOJ
Visoki sudski i tužilački savjet BiH /VSTS/ danas je imenovao Sanju Salčić Sabljicu za sudiju Osnovnog suda na Sokocu. Na poziciju sudije Os...
BULOŠČIĆ: KOLOVOZI OČIŠĆENI, SAOBRAĆA SE BEZ VEĆIH TEŠKOĆA
Saobraćaj se na magistralnim i regionalnim putevima Sarajevsko-romanijske i Gornjodrinske regije odvija bez većih teškoća i zastoja, jer su kol...
ŽESTOKI SUKOBI U KARAKASU, ODJEKUJU JAKE EKSPLOZIJE (VIDEO)
U jednom od rejona Karakasa počeli su žestoki sukobi policije i demonstranata, čuju se jake eksplozije, javlja televizija TVV. Jedan broj med...
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
ISTOČNO NOVO SARAJEVO: MUŠKARAC U ZGRADI M:TEL-a PRIJETI DA ĆE SE ZAPALITI
Utorak, 22.01.2019.
Republika Srpska
NAKNADAMA GRADE VODOVOD I KANALIZACIJU U ROGATICI
Srijeda, 23.01.2019.
BIH
OS BIH: MEDIJSKI LINČ I EKSPRESNA KAZNA ZA SRPSKE VOJNIKE (FOTO+VIDEO)
Srijeda, 23.01.2019.