Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Subota, 20.07.2019.
U BOLNICI "SRBIJA" JEDNOMJESEČNA AKCIJA BESPLATNIH MAMOGRAFIJA OD 21. JANUARA
Subota, 12.01.2019. | Princip News
Jednomjesečna akcija besplatnih mamografskih pregleda u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu, koja se organizuje uz finansijsku pomoć Olimpijskog centra /OC/ "Jahorina", počeće 21. januara, a ne kao što je ranije bilo najavljeno, 14. januara.

Iz Bolnice "Srbija" saopšteno je da je termin otpočinjanja akcije besplatnih mamografija pomjeren zbog velikog broja neradnih dana početkom ovog mjeseca, zbog čega nije bilo moguće obavljanje svih neophodnih priprema u ovoj bolnici i OC "Jahorina". 

Besplatne mamografije će se raditi u kabinetu za mamografiju Bolnice "Srbija" svakog radnog dana od 21. januara do 22. februara u periodu od 9.00 do 13.00 časova. 

Sve zainteresovane pacijentkinje starije od 40 godina i pacijentkinje mlađe od 40 godina sa medicinskom indikacijom mogu zakazati pregled na broj telefona 065/457-424 ‬ od 10.00 do 12.00 časova svakog radnog dana, počevši od 15. januara. 

Na pregled treba da ponesu zdravstvenu knjižicu radi evidencije. 

Bolnica "Srbija" izrazila je posebnu zahvalnost OC "Jahorina" na iskazanoj odgovornosti prema građanima Sarajevsko-romanijske regije. 

"I do sada je OC `Jahorina` svojim humanim gestovima pomagao našu bolnicu, pa se nadamo da će se to nastaviti i u narednim godinama", navodi se u saopštenju Bolnice "Srbija". 


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
"TOP GAN" SE VRAĆA NA VELIKO PLATNO (VIDEO)
"Top Gan" se vratio u četvrtak kad se Tom Kruz (57) iznenada pojavio na Komik-konu kako bi prikazao prvi insert iz dugoočekivanog nastavka tog vo...
JEDITE BOROVNICE I USPORITE STARENJE
Muškarci i žene nemaju iste navike kada je riječ o ishrani i izboru svakodnevnih namirnica. Dok se ženama savjetuje ishrana sa više kalcijuma ...
SARA LUČIĆ 14. NA EVROPSKOM PRVENSTVU U ŠVEDSKOJ
Atletičarka sokolačkog kluba "Glasinac" Sara Lučić zauzela je 14. mjesto na Evropskom prvenstvu za juniore/ke u Švedskoj skokom uvis 178 centi...
HARADINAJ PODNIO OSTAVKU
Premijer samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj podnio je ostavku na sjednici privremene vlade i rekao da je dobio poziv za saslušanje u Hagu u ...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
U ISTOČNOM SARAJEVU UHAPŠENO LICE ZBOG ORGANIZOVANOG KRIMINALA
Četvrtak, 18.07.2019.
Republika Srpska
DODIK: SVAKOM NOVOM BRAČNOM PARU KREDIT OD 30.000KM
Petak, 19.07.2019.
BIH
ZA SAMO ŠEST DANA U SARAJEVU PRIJAVLJENO 57 SLUČAJEVA ZARAZNIH BOLESTI
Četvrtak, 18.07.2019.