Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Petak, 03.04.2020.
U HUMANITARNOJ TRCI NA JAHORINI PRIKUPLJENO 15.500 KM (FOTO)
Nedelja, 23.02.2020. | Princip News
U humanitarnoj "Trci za život" na stazi "Poljice" na Jahorini danas je prikupljeno 15.500 KM za udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Sunce" iz Pala i "Srce za djecu" iz Sarajeva.

U ovoj, trećoj humanitarnoj trci učestvovalo je oko 60 takmičara, a dio sredstava je prikupljen i prodajom majica i napitaka.

Pobjednici trke u dječijoj kategoriji su Novak Đerić, Mark Sakser i Denis Bulatović. U kategoriji odraslih u ženskoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je Helena Bojanić, drugo Jelena Jovanović, a treće Anja Šljivić.

U muškoj konkurenciji najbolji je bio Strahinja Đokanović, drugoplasirani Vlado Lučić i trećeplasirani Goran Bajić, dok su najbolji border i borderka Novak Žiga i Laura Arzenšek.

Pobjednicima su uručene vrijedne nagrade koje su obezbijedili sponzori hotel "Termag", "Vučko", "Lavina", "Nebojša", "Vinter" i "Planet bajk".

Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić rekao je novinarima da cilj trke nije samo prikupiti sredstva, nego skrenuti pažnju na mališane iz Udruženja iz Pala i iz Sarajeva kojima je pomoć potrebna.

On je pozvao i druge da slijede njihov primjer, pomognu ljudima kojima je pomoć potrebna i pokušaju biti društveno odgovorni, što je suština današnje trke.

Ljevnaić je zahvalio svim učesnicima trke, kao i ostalima koji su na bilo koji način pomogli i svi zajedno su pokazali da imaju ogromno srce.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović istakao je da mu je drago što je učestvovao u trećoj zimskoj humanitarnoj trci i zahvalio je svima koji su dali svoj doprinos za pomoć djeci sa posebnim potrebama.

Predsjednik Udruženja "Sunce" iz Pala Milenko Vujinović zahvalio je Olimpijskom centru "Jahorina" i opštini Pale za podršku koja traje dugi niz godina, bez koje ne bi uspjeli organizovati mnoge aktivnosti.

Predsjednik Udruženja "Srce za djecu oboljelu od raka" iz Sarajeva Hikret Kubat izrazio je zadovoljstvo podrškom, za koju je rekao da je veoma značajna i kontinuirana.

Nakon proglašenja pobjednika, uslijedio je after-parti i humanitarni koncert grupe "OK bend".


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
ŽELJKO BEKRIĆ IZ SOKOCA TREBA NAŠU POMOĆ: POZOVIMO HUMANITARNI BROJ 1458
Ispit humanosti građani Istočnog Sarajeva i Republike Srpske do sada su položili bezbroj puta. A ona je u ovim teškim vremenima i te kako po...
BROJ ZARAŽENIH VIRUSOM KORONA NA SVIJETU DOSTIGAO MILION
Broj zaraženih virusom korona večeras je dostigao milion. Smrtonosni virus se samo nakon samo nekoliko mjeseci iz kineske provincije Hubei i grad...
OBJAVLJENA ODLUKA O PROGLAŠENJU VANREDNOG STANJA U REPUBLICI SRPSKOJ
Odluka o proglašenju vanrednog stanja na teritoriji Republike Srpske usljed virusa korona objavljena je u Službenom glasniku, rekao je Srni direk...
TRIVIĆ: UPIS DJECE U PRVI RAZRED ČIM SE STEKNU USLOVI
Republički štab za vanredne situacije usvojio je zaključak da upis djece u prvi razred, propisan Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju, ko...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
ŠEŠLIJA: NA KUĆNOM LIJEČENJU ČETIRI LICA POZITIVNA NA VIRUS KORONA
Srijeda, 01.04.2020.
Republika Srpska
VIRUSOM KORONA ZARAŽENE JOŠ 24 OSOBE U SRPSKOJ
Četvrtak, 02.04.2020.
BIH
DODIK: DŽAFEROVIĆ ZLOUPOTRIJEBIO INSTITUCIJU, PREKRŠIO USTAV I OBMANUO DRŽAVNIKE
Srijeda, 01.04.2020.