Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 22.01.2020.
U ISTOČNOM SARAJEVU ZBOG DROGE PODNESENO 16 IZVJEŠTAJA PROTIV 26 LICA
Srijeda, 11.12.2019. | Princip News
 Na području Policijske uprave Istočno Sarajevo u proteklih 11 mjeseci nadležnom tužilštvu podneseno je 16 izvještaja protiv 26 lica zbog krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droge, a pronađeno je i oko 45 kilograma marihuane, rekla je danas portparol ove uprave Vesna Stokanović.

"Policijski službenici su oduzeli i sedam kilograma spida i oko kilogram opojne droge `MDMA`, kao i manju količinu heroina, kokaina i tableta ekstazija", izjavila je Stokanovićeva.

Ona je napomenula da su pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo od 15. novembra organizovali niz preventivnih aktivnosti povodom obilježavanja Međunarodnog mjeseca borbe protiv bolesti zavisnosti, koje će trajati do nedjelje, 15. decembra.

"Jedna od tih aktivnosti je i današnja podjela promotivnog materijala u vidu letaka pod nazivom `Samo je porodica pravi izbor`. Cilj je podizanje svijesti kod građana, kao i ukazivanje na opasnosti od droge", izjavila je Stokanovićeva novinarima u Istočnom Sarajevu.

Stokanovićeva je rekla da je letak edukativnog karaktera, jer prikazuje štetnost droge, kao i načine za prepoznavanje konzumenta droge.

Ona je navela da je za učenike Srednje škole "28. juni" u Istočnom Novom Sarajevu organizovano predavanje na kojem su im policijski službenici ukazali na posljedice konzumiranja narkotika, kao i kako da preventivno djeluju u borbi protiv zloupotrebe i krijumčarenja droge. 


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
U PALAMA POČEO SEDMI SVETOSAVSKI TURNIR U MALOM FUDBALU
Sedmi svetosavski turnir u malom fudbalu "Pale 2020" koji je okupio 12 ekipa, počeo je večeras u Sportsko-poslovnom centru "Peki". Načelnik o...
NESREĆA U SARAJEVU: TAKSISTA UDARIO MIGRANTA DOK JE PRETRČAVAO ULICU
U sarajevskom naselju Pofalići večeras se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba povrijeđena. Kako su potvrdili iz Operativnog...
ZRNČIĆ-DIM: RAVNA PLANINA IMA SVE USLOVE I ZA TAKMIČENJA VIŠEG RANGA
Ski centar Ravna planina u Palama od danas pa narednih dana domaćin je FIS trka u muškoj i ženskoj konkurenciji, a koje će se bodovati i za ju...
LOTO KRALJ: RUMUN 14 PUTA UZEO DŽEK-POT!
 Stefan Mandel, porijeklom Rumun, kralj je igara na sreću - 14 puta osvojio je džek-pot zahvaljujući svojim matematičkim kombinacijama, a poli...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
U DIJELU ISTOČNOG SARAJEVA SUTRA PREKIDI U VODOSNABDIJEVANJU
Srijeda, 22.01.2020.
Republika Srpska
SVADBENE SUBOTE BUKIRANE DO NOVEMBRA
Utorak, 21.01.2020.
BIH
RADONČIĆ SUSPENDOVAO POMOĆNIKE STANIĆA I AGIĆA
Utorak, 21.01.2020.