Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Petak, 14.08.2020.
UNIVERZITET U ISTOČNOM SARAJEVU: U PRVOM UPISNOM ROKU PRIJAVLJENO 70 PRAVNIKA
Petak, 03.07.2020. | Princip News
Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu u prvom upisnom roku u prvu godinu prvog ciklusa studija u akademsku 2020/2021. godinu prijavilo se 70 kandidata, što je za 20 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

"Po broju upisanih studenata, Pravni fakultet je treći među 17 fakulteta i akademija u sastavu Univerziteta u Istočnom Sarajevu, dok je prošle godine bio šesti. Ostvarili smo veliki uspjeh pri upisu studenata", objavljeno je na sajtu Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Iz te visokoškolske ustanove ističu da će se na najbolji način odužiti studentima koji joj ukazuju povjerenje, imaće i dalje brojne i bogate aktivnosti, a Fakultet će nastaviti da pomaže studentima prilikom zapošljavanja, ne samo nakon okončanja studija, nego i tokom studija, "jer posao se ne traži nakon sticanja diplome, već tokom studija".

Na sajtu Pravnog fakulteta navodi se da novoupisane studente očekuje, kao i njihove starije kolege, izvrstan studij i rad sa uglednim profesorima, ali i olakšan način polaganja ispita koji treba da omogući sticanje kvalitetnih znanja na jednostavniji način.

U saopštenju se naglašava da će studenti, uz pomoć mentora, od samog početka studiranja prolaziti spremni kroz sadržajne studije, jer će moći da se obrate za pomoć u svakom trenutku.

"Dobar glas o fakultetu koji omogućava svojim studentima da stiču kvalitetna teorijska znanja, da pohađaju studentsku praksu i učestvuju u brojnim vannastavnim aktivnostima, očigledno je privukao više kandidata nego prošle godine, uprkos tome što je broj maturanata manji", dodaje se u saopštenju.


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
POČEO VELIKOGOSPOJINSKI POST
Za pravoslavne vjernike danas je počeo Velikogospojinski post kojim se pripremaju za praznik Uspenija Presvete Bogorodice - Velike Gospojine, koj...
DOGODILO SE NA DANAŠNJI DATUM, 14. AVGUST
Danas je petak, 14. avgust, 227. dan 2020. Do kraja godine ima 139 dana. 1040. - Škotskog kralja Dankana ubio Magbet, koji je potom vladao 17 g...
"INFOSRPSKA": BN TELEVIZIJA GLASILO POLITIČKOG SARAJEVA (FOTO)
Svaki gledalac koji je bar jednom pogledao informativni program BN televizije ili pročitao sadržaj sa njihovog portala, ne može se oteti utisku ...
NEŠIĆ: ŽELJA DA SE RUSKA VAKCINA ŠTO PRIJE NAĐE I U BiH
Predsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Nenad Nešić danas je ruskom ambasadoru u BiH Petru Ivancovu čestitao to što je Rusija registrova...
MERIDIAN DRUGI BANER
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
MERIDIAN DRUGI BANER
Istočno Sarajevo
VOZAČ MERCEDESA UHAPŠEN NAKON NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO BRAČNI PAR HRŠUM
Srijeda, 12.08.2020.
Republika Srpska
UVODI SE SEROLOŠKO TESTIRANJE U SRPSKOJ, CIJENA 22,50 KM
Srijeda, 12.08.2020.
BIH
SARAJEVO: UBIJEN MUŠKARAC, RANJENA ŽENA
Četvrtak, 13.08.2020.