Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Nedelja, 11.04.2021.
VIŠKOVIĆ: SNSD-u VAŽAN SVAKI DIO SRPSKE
Petak, 16.10.2020. | Princip News
Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je danas da je ovoj političkoj partiji podjednako važan svaki dio Republike Srpske i da iz tog razloga kampanju za lokalne izbore počinje u Istočnom Sarajevu, u opštini Istočna Ilidža.

"Nadam se da će naš kandidat za načelnika opštine Istočna Ilidža Nebojša Šešlija od 15. novembra biti načelnik ove lokalne zajednice", rekao je Višković.

Višković, koji je i premijer Republike Srpske, ističe da institucije Srpske vode računa o svim dijelovima Republike, od Trebinja do Novog Grada.

On je izrazio uvjerenje da će Šešlija, uz pomoć institucija Srpske, realizovati sve što je zamislio, a sve zbog interesa i dobrobiti građana Istočne Ilidže.

Višković je naglasio da Republika Srpska mora ostati poželjna destinacija za život, posebno Srba i srpskog naroda.

"Meni je više nego drago da je Istočno Sarajevo velelepan grad i na to sam ponosan", rekao je Višković.

On je poručio da će biti učinjeno sve što je potrebno da ljudima koji žive u ovom dijelu Srpske bude bolje, a Istočno Sarajevo postane još razvijeniji grad, sa više radnih mjesta.

Višković je Šešliji i ostalim kandidatima SNSD-a koji se nalaze na listi zaželio da ostvare pobjedu 15. novembra.

Kandidat Koalicije "Izgradimo zajedno Istočnu Ilidžu" Nebojša Šešlija rekao je da je dobio povjerenje najjače političke partije u Republici Srpskoj kako bi u narednim godinama radio na izgradnji ove lokalne zajednice koja 25 godina stagnira i ne prati trendove opština u okruženju.

"Krajnje je vrijeme da Istočna Ilidža postane regionalni lider u gradu što se tiče razvoja. Ovo u naredne četiri godine mora biti najveće gradilište na istoku Srpske. Samim tim stvorićemo uslove za nova radna mjesta i u privatnom i javnom sektoru", rekao je Šešlija.

On je naglasio da je današnji skup organizovan u naselju Dobrinja jedan koje 25 godina nije postalo urbani centar Istočne Ilidže, a što je trebalo.

"Krajnje je vrijeme da to riješimo. Porta hrama Svetog Vasilija Ostroškog je izgubila svoju prvobitnu namjenu zbog lošeg urbanističkog plana i divlje gradnje. Naši preci su se borili za dozvolu za izgradnju ovog hrama. To je trebao da bude svetionik naše opštine, mjesto gdje ćemo se okupljati, saborovati, ali sada više nismo u toj prilici"“, ocijenio je Šešlija.

Podsjetio je da se krenulo i sa izgradnjom spomen kapele poginulim borcima Sarajava i da ni to, nakon 25 godina nije završeno i pored značajne podrške Republike Srspke i Srbije.

"Danas smo ovdje sa visokim funkcionerima najjače partije SNSD-a i krećemo iz Istočne Ilidže. To je znak podrške našoj viziji, našem jasnom programu za pobjedu na ovim izborima i podrška našem planu da zajedno izgradimo Istočnu Ilidžu", poručio je Šešlija.


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
LAZIĆ: RUSKI DOBROVOLJCI ZAJEDNO SA VRS BRANILI SRPSKU NEJAČ U VIŠEGRADU
Niko nema pravo, niti može zabraniti obilježavanje Dana ruskih dobrovoljaca u Višegradu koji su rame uz rame sa pripadnicima Vojske Republike Sr...
"CRNOGORSKO PROLJEĆE" TRAŽI OSTAVKU KRIVOKAPIĆEVE VLADE
Građani Podgorice okupljaju se kako bi krenuli u auto-kolonu ulicama grada. Oni se nalaze na zaobilaznici kod Plantaža na Zabjelu, gdje je grafit...
OBILJEŽEN DAN STRADANJA 11 PRIPADNIKA MUP-a U SKELANIMA
Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo danas su u Skelanima kod Srebrenice, povodom 12. aprila, dana stradanja 11 pripadnika MUP-a Republik...
U SARAJEVU NESTAO DVADESETŠESTOGODIŠNJI DINO EMKIĆE, SPASIOCI U POTRAZI
Spasioci tragaju za Dinom Emkićem /26/ čiji je nestanak iz porodične kuće u naselju Ahatovići prijavljen Gorskoj službi spašavanja Sarajevo....
Hercegovacka kuca
MERIDIAN DRUGI BANER
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Meridijan banercic
MERIDIAN DRUGI BANER
Istočno Sarajevo
VAKCINISANO 150 GRAĐANA PALA STARIJIH OD 65 GODINA
Subota, 10.04.2021.
Republika Srpska
U SRPSKOJ OD SUTRA NA SNAZI UBLAŽENE MJERE
Nedelja, 11.04.2021.
BIH
DODIK: U SRPSKU OVIH DANA STIŽU NOVE KOLIČINE VAKCINE "SPUTNJIK VE"
Petak, 09.04.2021.