Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Kovačević: Ivanić posvađao Srpsku sa njenim ključnim nadležnostima

27 Maj 2022
2 min.
Kovačević: Ivanić posvađao Srpsku sa njenim ključnim nadležnostima

 Zanimljivo je da Mladen Ivanić tvrdi kako su Milorad Dodik i SNSD posvađali Republiku Srpsku sa bilo kim, s obzirom na to da je Ivanić posvađao Srpsku sa njenim ključnim i ustavnim nadležnostima o čemu se čak i javno hvalio na političkoj akademiji SDA, rekao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.


Kovačević je dodao da je Ivanić isto tako prilično uspješno, nažalost, posvađao sve zaposlene radnike u Republici Srpskoj sa njihovim zarađenim platama, a sve penzionere u Srpskoj sa njihovim zasluženim penzijama.

“Sve je to nešto što smo odgovornim radom u proteklom periodu uspjeli da promijenimo, pa tako danas rekordan broj zaposlenih radnika u Republici Srpskoj bez dana kašnjenja prima istorijski najviše plate u Srpskoj isto kao što penzionire primaju istorijski najviše penzije bez dana kašnjenja u Republici Srpskoj”, rekao je Kovačević.

On je dodao da nastavljaju da odgovornim radom brinu o sve i jednom segmentu života u Republici Srpskoj, da povećavaju plate i penzije u dogovoru sa socijalnim partnerima, da čine sve da životni standard u Republici Srpskoj bude još bolji i da život svakog čovjeka i građanina bude dostojanstven.

“Isto tako, nastavljamo da politiku Republike Srpske vodimo isključivo u interesu naroda i građana Srpske, a ne u interesu niti po naređenju bilo koje ambasade ili stranog centra moći i siguran sam da je to ono što najviše smeta Mladenu Ivaniću i PDP-u”, zaključio je Kovačević.

SRNA

Povezani članci

U Andrićgradu sastanak Dodika, Kusturice i čelnih ljudi Višegrada

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Andrićgrad, gdje u Andrićevom institutu razgovara sa idejnim tvorcem Andrićgrada i proslavljenim srpskim i svjetskim rediteljem Emirom Kustutricom i čelnim ljudima Višegrada o aktuelnim pitanjima u ovoj lokalnoj zajednici. Sastanku prisustvuje i predstavnik državnog kapitala u Andrićgradu Nedeljko Elek. Dobrodošlicu predsjedniku Srpske na ulazu u Andrićgrad poželjeli […]

Petronijević: Uslovi u kojima se Karadžić nalazi u britanskom zatvoru katastrofalni

Situacija u vezi prvog predsjednika Republike Srpske Radovana Karadžića, koji se nalazi u britanskom zatvoru, je jako teška, rekao je za RTRS koordinator njegovog Pravnog tima za odbranu, Goran Petronijević. “Uslovi u kojima se Karadžić nalazi, nisu u skladu sa međunarodnim standardima”,  navodi Petronijević. On dodaje, da kada je riječ o liječenju Karadžića, da njemu […]