Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Lidija Đukanović na krunisanju u haljini od 10.000 evra

08 Maj 2023
1 min.
Lidija Đukanović na krunisanju u haljini od 10.000 evra

Novi britanski kralj Čarls Treći i njegova supruga Kamila krunisani su u subotu u Vestminsterskoji opatiji u Londonu. Ceremoniji je prisustvovao i odlazeći predsjednik Crne Gore Milo Đukanović sa suprugom Lidijom.

Lidija je i u posljednjim danima mandata svog supruga zadržala naviku da nosi veoma skupu odjeću. Ona se pojavila u žutoj svilenoj haljini brenda Valentino, koja košta 11.000 dolara, odnosno nešto manje od 10.000 evra.

Prema podacima Agencije za sprječavanje korupcije Milo Đukanović ima platu od oko 2.400, a njegova supruga mjesečno zarađuje oko 1.000 evra. Prosječna plata u martu u Crnoj Gori iznosila je 781 evro.

Povezani članci

Razvodi se Dragana Mirković

Folk diva Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka. Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku: “Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da […]

Voditeljka Dragana Kosjerina u ratu izbjegla iz rodnog Sarajeva

Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila je da nije imala lako djetinjstvo. “Pred kamerama sam, još od detinjstva, […]