Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Luka Bozalo sa 15 godina debitovao za Slaviju: Nisam ni slutio da ću dobiti šansu

22 Oktobar 2021
1 min.
Luka Bozalo sa 15 godina debitovao za Slaviju: Nisam ni slutio da ću dobiti šansu

Najmlađi prvotimac Slavije, Luka Bozalo, dobio je šansu za debi u prethodnom kolu Prve lige Republike Srpske u kojem je Slavija savladala Kozaru iz Kozarske Dubice.

Petnaestogodišnjeg Bozala je u finišu utakmice uveo trener Boris Tešanović, a on se odužio svojim prvim golom u seniorskom rukometu. Za urađeno, dobio je ovacije sa tribina, a kako kaže nije ni slutio da bi mogao dobiti šansu.

– Nisam ni slutio da ću dobiti šansu da igram sa momcima koje sam nekada pratio sa tribina i koji su bili moji idoli. Kada mi je trener rekao da uđem u igru nisam ni bio svjestan svega. Prepao sam se i imao sam veliku tremu, ali sam uz pomoć saigrača dao sve što sam mogao u tom trenutku. Postigao sam pogodak i to neću zaboraviti. Bio sam presrećan jer je na tribinama bila moja porodica i prijatelji, rekao je Luka Bozalo nakon utakmice.

SportDC

Povezani članci

Sokolac: Humanitarni turnir u futsalu “Za ekskurziju”

U Sokocu će u subotu, 6. aprila, biti održan humanitarni turnir u futsalu pod sloganom “Za ekskurziju” za koji se do sada prijavilo 13 ekipa, a sav novac od ulaznica, kotizacije i sponzora biće preusmjeren za plaćanje odlaska na ekskurziju učenicima kojima je ovaj vid pomoći potreban, rekla je koordinator turnira Anja Krsmanović. Ona je […]

Jokić sa 42 poena vratio Denver na vrh

Nikola Jokić i Denver pokazali su još jednom šampionski karakter! Nagetsi su pobijedili Sparse sa 110:105 uz 42 poena, 16 skokova i šest asistencija Somborca, koji je prevazišao Karmela Entonija i postao treći stijrelac u istoriji kluba, piše Sportal. Jokić je riješio dramatičnu završnicu u direktnom duelu sa Viktorom Vembanjamom, vratio je i Denver na vrh, […]