Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

MSD Pale pokrenuli humanitarnu akciju “Pomozimo našim sugrađanima da praznike dočekaju dostojanstveno”

03 Decembar 2022
1 min.
MSD Pale pokrenuli humanitarnu akciju “Pomozimo našim sugrađanima da praznike dočekaju dostojanstveno”

Mladi socijaldemokrati Pale pokreću humanitarnu akciju sa ciljem pomoći sugrađanima kojima je pomoć najpotrebnija.

“Pomozimo porodici nepokretnog borca prve kategorije kojem je neophodno što prije adaptirati i prilagoditi predulaz u kuću.
Pomozimo našim sugrađanima i porodicama koje su socijalno ugrožene prikupljanjem sredstava za izradu prazničnih paketića i zimnica” stoji na njihovoj zvaničnoj FB stranici.

Prikupljanje novčanih sredstava unutar članstva i funkcionera Saveza nezavisnih socijaldemokrata će trajati od 5. do 12. decembra, a novčana sredstva (koliko ko može i misli da treba) dostaviti predsjedniku MSD Pale Borisu Škipini (066/928-781).

Povezani članci

U osnovnim školama u Sokocu, Rogatici i Han Pijesku 221 budući prvačić

U Osnovnim školama u Sokocu, Rogatici i Han Pijesku u toku je upis 221 budućeg prvačića, što je 46 djece više nego prošle godine. Psiholog u Osnovnoj školi “Sokolac” Dragana Dubočanin rekla je Srni da je u ovoj školi za upis u prvi razred prijavljeno 120 budućih prvačića, što je za 45 više nego u […]

Iz stana u Istočnoj Ilidži ukradeni namještaj i kućni aparati

Iz stana u Istočnoj Ilidži nepoznati počinioci ukrali su namještaj i kućne aparate, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo. Krađa iz stana u Ulici Basarevića, koji je bio iznajmljen trećem licu, prijavljena je policiji juče. Policija radi na rasvjetljavanju krivičnog djela krađa, a o svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.