Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Nastavlja se toplotni udar: sutra i do 40°C

23 Jun 2021
1 min.
Nastavlja se toplotni udar: sutra i do 40°C

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati sunčano i veoma toplo vrijeme, uz promjenljivu oblačnost i temperaturu vazduha do 40 stepeni Celzijusovih.

Uveče i tokom noći postojaće uslovi za kratkotrajne pljuskove mjestimično na istoku i sjeveroistoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 16 do 22, a najviša dnevna od 31 do 38, lokalno na sjeveru i do 40 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar, jugozapadni, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena danas u 14.00 časova: Bjelašnica 22, Čemerno 28, Mrakovica i Han Pijesak 30, Kalinovik i Sokolac 31, Gacko 32, Drinić i Nevesinje 33, Zvornik, Mrkonjić Grad i Srebrenica 34, Bijeljina, Prijedor, Novi Grad, Ribnik, Rudo i Foča 35, Banjaluka, Sarajevo, Trebinje i Bileća 36, Doboj i Višegrad 37, te Mostar 39 stepeni Celzijusovih.

SRNA

Povezani članci

Potvrđena optužnica protiv Vasvije Vidović

Sud BiH potvrdio je optužnicu protiv sarajevskog advokata Vasvije Vidović za krivično djelo sprečavanje dokazivanja, jer je prikrila mobilni telefon optuženog bivšeg predsjednika Suda BiH Ranka Debeveca. U optužnici se navodi da je Vidovićeva 18. decembra 2023. godine pristupila u službene prostorije Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ u Istočnom Sarajevu po pozivu uhapšenog Debeveca […]

“Međunarodna zajednica i Helez iznose neistine da se Srbi naoružavaju”

Međunarodna zajednica ima plan da se do 2. maja stvori velika tenzija i plasira što više lažnih informacija o naoružavanju velikog broja Srba spremnih na sukobe, a glavni saradnik u tome im je ministar odbrane u Savjetu ministara Zukan Helez, saznaje ATV iz dobro obavještenih izvora, a prenosi SRNA. Isti izvor da se najnovija propaganda […]