Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Obavještenje o prekidu vodosnabdijevanja

03 Avgust 2021
1 min.
Obavještenje o prekidu vodosnabdijevanja

Komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” Istočno Sarajevo obavještava korisnike da je naselje Vojkovići zbog kvara na cijevi Ø400 bez urednog vodosnabdijevanja.

“Dežurne ekipe rade na sanaciji i punjenje sistema se očekuje u ranim jutarnjim časovima. Molimo potrošače za strpljenje”, navodi se u saopštenju.

Obavještavaju se i potrošači u dijelu ulice Đenerala Draže Mihailovića  (Od semafora kod restorana “Knez” do firme “Mahagoni”) da će zbog lociranja kvara doći do zatvaranja cijevi Ø150.

“Prekid u vodosnabdijevanju će trajati večeras (3.8.2021) od ponoći do 7:00h ujutru (4.8.2021). Zatvaranje cijevi je neophodno kako bi ekipa za detekciju kvarova nastavila radove na terenu”, dodaju iz ovog preduzeća i mole potrošače pomenutog područja da na vrijeme pripreme zalihe vode.

Hvala na razumijevanju.

Povezani članci

Ćosić: Planinarstvo – potencijal za dodatni razvoj grada

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić ocijenio je da planinarstvo predstavlja dodatni potencijal za razvoj ovog grada s obzirom na geografski položaj. “Istočnim Sarajevom dominiraju planine – Jahorina, Trebević, Romanija, Treskavica, a i dijelovi Zelengore se naslanjaju na područje grada”, rekao je Ćosić, koji je danas u Istočnom Sarajevu prisustvovao godišnjoj Skupštini Planinarskog saveza Republike Srpske. […]

Vaskršnja dječija planinarska radionica 6. maja u Trnovu

Planinarsko-sportsko društvo /PSD/ “Treskavica” Trnovo u saradnji sa crkvenom opštinom Trnovo u ponedeljak, 6. maja, organizuje Vaskršnju dječiju planinarsku radionicu. Uz tradicionalni program crkvene opštine Trnovo, malu planinarsku ekipu u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Trnovu očekuju različiti sadržaji vezani za planinu i planinarenje. “Najmlađe, nakon bogosluženja, očekuju kviz, nagrade i igre uz naše […]