Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Okanović: “Složna braća” okupila sjajnu glumačku ekipu (VIDEO)

12 Maj 2021
2 min.
Okanović: “Složna braća” okupila sjajnu glumačku ekipu (VIDEO)

Uskoro u Beogradu treba da počne nastavak snimanja čuvene serije “Složna braća”. Scenario potpisuje Nele Karajlić, a producent je Nenad Okanović koji je dobio jednu od uloga.

– Već 15. maja kreće snimanje serije “Složna braća”, i kao ekskluzivitet mogu da kažem da imamo zaista sjajnu glumačku ekipu – rekao je Nenad Okanović, glumac i producent pomenute serije.

On je naveo da u seriji igraju Nataša Ninković, Rale Milenković, Marko Gvero, Andrija Kuzmanović, Nikola Pejaković…

– Zaista, sjajna glumačka postava, tu je i Banjalučanin Ljubo Savanović. Јoš je tu gomila glumaca, veoma sam srećan, radimo na veoma kvalitetan način. Rade se probe, rad na scenariju je jako dugo trajao – naglašava Okanović.

Okanović ističe da je veoma srećan što će ponovo raditi sa Neletom Karajlićem.

– Kao klinac sam gledao “Složnu braću”, i imao sam sreću da radim kviz sa Neletom Karajlićem. Bila je to divna energija između nas. Zamolio sam ga da radimo nešto zajedno, i eto došli smo do “Složne braće” – dodaje Okanović.

Okanović će i sam glumiti u projektu.

– Dobio sam ulogu, koja nije glavna, kasting je tako odlučio, jer ja sam i producent. I to je neka poruka, obuzdao sam svoj ego, uostalom što bi ugrožavao sam svoj projekat – zaključio je Okanović.  

RTRS

Povezani članci

Kusturica se sprema za snimanje filma u Moskvi

Srpski reditelj Emir Kusturica priprema se da snimi film u filmskom kompleksu Moskino u Moskvi, prenijela je agencija RIA. ”Zamislite samo: naš bioskopski park Moskino, čak i u fazi aktivne izgradnje, izgleda toliko obećavajuće da se svetski poznati reditelj već sprema da ovde snima svoje buduće filmove”, navodi se u saopštenju kompleksa Moskino. Kusturica je […]

Promovisana knjiga “Život u ratu” akademika Mirka Šošića

U Istočnom Novom Sarajevu promovisana je knjiga akademika Mirka Šošića “Život u ratu /Doktori u ratu/”, koja govori o ratu iz ugla bolesnika koje je liječio u tom periodu i o njegovom protivljenju ratu. Šošić je rekao novinarima da u knjizi govori većinom o ljudima žrtvama rata s namjerom da ukaže na besmisao rata i […]