Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Istočno Sarajevo: Jedno lice teže, a dva lakše povrijeđena u saobraćajnoj nesreći

30 Juli 2021
1 min.
Istočno Sarajevo: Jedno lice teže, a dva lakše povrijeđena u saobraćajnoj nesreći

Jedno lice teže je povrijeđeno, a dva lakše u saobraćajnoj nezgodi koja se rano jutros dogodila u mjestu Rogoušići, opština Pale, rečeno je Srni iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


Teže je povrijeđen vozač automobila “džeta” čiji su inicijali N.V. i on se trenutno nalazi u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu.

Osim “džete” u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila oko 3.00 časa, učestvovao je i automobil “ford”, čiji je vozač lakše povrijeđen.

Urađen je uviđaj na licu mjesta.

SRNA

Povezani članci

U Palama podijeljeni sjemenski paketi za 331 porodicu

Opština Pale u okviru programa podsticaja podijelila je danas sjemenske pakete za proljećnu sjetvu za 331 porodicu sa područja ove lokalne zajednice, ukupne vrijednosti oko 30.000 KM. Načelnik opštinskog Od‌jeljenja za privredu i društvene d‌jelatnosti Miodrag Plakalović rekao je novinarima da paketi sadrži sjemenski krompir, luk i sitno sjeme. “Ovo je samo jedna u nizu […]

Trnovo: Do 15. aprila prijave za banjsku rehabilitaciju

Opština Trnovo obavještava ratne vojne invalide, članove porodica poginulih boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata, te žrtve ratne torture koji ostvaruju novčana primanja, da se do 15. aprila mogu prijaviti na javni poziv za banjsku rehabilitaciju koji je raspisalo Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske. Na javni poziv imaju pravo da se prijave ratni vojni invalidi od […]