Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Pogledajte kako je izgledao koncert Aleksandre Prijović u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO,VIDEO)

04 Avgust 2021
2 min.
Pogledajte kako je izgledao koncert Aleksandre Prijović u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO,VIDEO)

Na Trgu Srbije u okviru “Ljeta u Istočnom Novom Srajevu, sinoć je održan koncert regionalne zvijezde, Aleksandre Prijović.

Aleksandra je otvorila koncert pjesmom “Legitimno” , a nakon toga je pozdravila publiku i izrazila zadovoljstvo što je došla u Istočno Sarajevo.

Tokom cijele večeri vladala je odlična atmosfera, a Aleksandra je pjevala svoje hitove, a i hitove svojih starijih kolega.

Pokrovitelj koncerta je Opština Istočno Novo Sarajevo.

Povezani članci

Cvijanović: Predsjedništvo BiH nema stav o prijemu samoproglašenog Kosova u Savjet Evrope- ministar mora biti neutralan (VIDEO)

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je danas da bi glas BiH u Savjetu Evrope o pitanju članstva samoproglašenog Kosova trebalo da bude negativan. – BiH nije priznala samoproglašeno Kosovo i ne treba da podrži članstvo u međunarodnim organizacijama – rekla je Cvijanović. Cvijanović je istakla da s obzirom da Predsjedništvo BiH na današnjoj sjednici […]

Studenti Univerziteta „Lobačevski“ iz ruskog Nižnjeg Novgoroda u posjeti Gradskoj upravi Istočno Sarajevo

Studenti Univerziteta „Lobačevski“ iz ruskog Nižnjeg Novgoroda, zajedno sa profesorom Filozofskog fakulteta u Palama, posjetili su danas Gradsku upravu Istočno Sarajevo, gdje su se upoznali o radu ove ustanove, kao i istorijatu i današnjoj organizaciji grada Istočno Sarajevo. U ime gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiše Ćosića, ruske studente je ugostio šef njegovog kabineta Ognjen Sladoje, koji […]