Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Povreda Јokića poslije briljantnog starta protiv Јute (VIDEO)

27 Oktobar 2021
2 min.
Povreda Јokića poslije briljantnog starta protiv Јute (VIDEO)

Nikola Јokić je povrijedio koljeno u duelu sa timom Јutem pa je njegov izostanak iz tima značajno doprinio porazu Denvera sa 122:110 na gostovanju.

Poslije sudara sa Goberom u prvom poluvremenu Јokić se nije vraćao u igru i još uvijek je nepoznat stepen povrede koju je zadobio.

Srpski internacionalac Nikola Јokić je sjajno počeo duel na gostovanju u Јuti serijom pogodaka sa samo jednim promašajem iz igre.

Ubacio je čak tri trojke i postigao 24 poena uz po 6 skokova i asistencije u prvom poluvremenu i činilo se da je nadomak novog rekorda karijere, a onda je došlo do dramatičnog obrta!

Sudario se sa Rudijem Goberom i dobio udarac u koljeno.

Јoš je neizvjesno o kolikoj se povredi radi, ali Јokić se potom nije vraćao u igru što je bilo presudno da njegov tim na kraju bude ubjedljivo poražen.

Uprkos tome što nije odigrao pola meča Јokić je na kraju bio najefikasniji igrač utakmice, ali je to slaba utjeha i za njega i njegov tim.

Rezultati NBA utakmica:

Njujork – Filadelfija 112:99
Oklahoma – Golden Stejt 98:106
Dalas – Hjuston 116:106
San Antonio – LA Lejkers 121:125 (poslije produžetka)
Јuta – Denver 122:110

RTS

Povezani članci

Šapić: Granica danas ne postoji, startovala trka “Beograd-Banjaluka”

Na Trgu Republike u Beogradu danas je startovala 18. međunarodna biciklistička trka “Beograd-Banjaluka”, koju je svečano otvorio gradonačelnik Aleksandar Šapić. Svečanom otvaranju trke, u kojoj je u današnjoj etapi 175 takmičara iz 40 zemalja iz Beograda krenulo put Bijeljine bez zadržavanja na graničnom prelazu Pavlovića most, prisustvovali su i ambasador BiH u Beogradu Aleksandar Vranješ, […]

Nadal u oproštajnoj godini ima jedan cilj: „Za Rolan Garos se umire“

Rafael Nadal, proslavljeni španski teniser, posle poraza od Australijanca Aleksa De Minora u Barseloni (7:5, 6:1), istakao je to bio poslednji njegov meč u tom gradu, kao i da će sve od sebe dati tek na Rolan Garosu. Dugo se čekalo na povratak Rafaela Nadala koji je uspio da pobijedi Flavija Kobolija u prvom meču, ali ga […]