Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Poziv za angažman mladih UN volontera

19 Septembar 2023
1 min.
Poziv za angažman mladih UN volontera

 Javni poziv za angažman mladih UN volontera od 18 do 30 godina u Gradskoj upravi Istočno Sarajevo otvoren je do 28. septembra.


Poziv je objavljen u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na zapadnom Balkanu dva /Riloud/ koji finansira EU, a implementira Razvojni program UN /UNDP/, objavljeno je na internet stranici Gradske uprave.

Odabrani volonteri UN radiće u prostorijama Gradske uprave, pružajući podršku dodijeljenoj osobi u jačanju odnosa sa organizacijama civilnog društva i građanskim/omladinskim udruženjima, kao i Riloud projektu u realizaciji aktivnosti na nivou grada.

Dodatno odabrani UN volonter radiće na povećanju vidljivosti projekata organizacijama civilnog društva koji se finansiraju u okviru Riloud grant šeme u lokalnim medijima i pomoći će organizacijama civilnog društva u njihovom boljem pozicioniranju u lokalnim zajednicama.

Iz Gradske uprave su naveli da je sve ovo u skladu sa projektnim aktivnostima Riloud projekta koje su planirane da budu implementirane na području grada Istočno Sarajevo.

SRNA

Povezani članci

Na Treskavici otvorena Via ferrata duga 820 metara

Na Treskavici je danas otvorena Via ferata, odnosno staza po stijenama uređena čeličnim pomagalima, duga 820 metara koju su osmislili alpinisti Igor Milošev i Damir Lukšić. Gradonačelnik Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić rekao je Srni da je ferata sa svim sadržajima koštala oko 40.000 KM. On je dodao da je ovo druga ferata u Istočnom Sarajevu […]

Za 10,37 odsto smanjen broj nezaposlenih lica u Istočnom Sarajevu

Na području grada Istočno Sarajevo, koji obuhvata šest opština, u julu su se na evidenciji nezaposlenih nalazila 4.734 lica koja aktivno traže zaposlenje, što je za 548 lica ili 10,37 odsto manje u odnosu na isti period prošle godine. U opštini Pale u julu su na evidenciji nezaposlenih bila 1.434 lica, na Sokocu 1.135, u […]