Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Prije podne oblačno, zatim vedro i sunčano

27 Oktobar 2021
1 min.
Prije podne oblačno, zatim vedro i sunčano

 U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ prije podne biće pretežno oblačno, zatim vedro i sunčano.


Tokom dana u centralnom pojasu i u niziji oko rijeka zadržaće se niska oblačnost pa će tu biti hladnije u odnosu na sunčane predjele, kojih će biti više na sjeveru i sjeveroistoku, kao i na jugu gdje se očekuje potpuno vedro vrijeme.

Popodne će niski oblaci nestajati pa će biti sve više sunca u predjelima s promjenljivom do pretežnom oblačnošću, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha od devet do 14, na jugu do 19, a na planinama od
pet stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab i promjenljiv vjetar, uglavnom sjevernih smjerova, na jugu do umjeren sjeveroistočni.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros je u većini krajeva oblačno.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Drvar minus dva, Drinić minus jedan, Bjelašnica, Čemerno i Srbac jedan, Banjaluka, Gradiška, Višegrad, Han Pijesak, Gacko i Rudo dva, Novi Grad, Prijedor, Sokolac i Foča tri, Sarajevo, Šipovo, Mrakovica, Ribnik, Doboj, Nevesinje i Bileća četiri, Mrkonjić Grad, Bijeljina, Srebrenica i Zenica pet, Tuzla šest, Trebinje sedam, Zvornik osam, a Mostar i Neum 12 stepeni Celzijusoavih.

SRNA

Povezani članci

U akciji “Meta dva” uhapšeno 12 lica, pronađeno više od pet kilograma droge

Deset lica iz Zenice, jedno iz Gradačca i jedno iz Banjaluke uhapšeni su u nastavku operativne akcije “Meta dva”, a tokom pretresa je pronađeno više od pet kilograma droge i oružje. Uhapšena su lica čiji su inicijali K.A. /44/, I.A. /32/, A.A. /41/, K.A. /39/, S.R. /22/, T.A. /32/, M.S. /46/, V.A./34/, D.S. /32/ i […]

Košarac: Perspektiva BiH u dogovoru dva entiteta i tri konstitutivna naroda

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac poručio je danas da je lažni visoki predstavnik Kristijan Šmit glavni uzrok krize, protivnik domaćeg dogovora i promoter BiH kao kolonijalne zemlje u kojoj vladaju njegovi i zakoni ambasadora SAD u BiH Majkla Marfija. Košarac je naglasio da ovaj dvojac ruši Dejtonski sporazum i brutalno krši Ustav BiH, dok […]