Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Pronađeno 30 kilograma marihuane, uhapšen dvojac

06 Oktobar 2022
1 min.
Pronađeno 30 kilograma marihuane, uhapšen dvojac

U akciji “Wood” pripadnici Federalne uprave policije u Konjicu su pronašli 30 kilograma marihuane i tri plantaže indijske konoplje sa 160 stabljika, te su uhapsili M.G. (34) i Ž.G. (68), obojicu iz Konjica.

“Izvršen je pretres pokretne i nepokretne imovine, te zemljišnih parcela koje koriste osumnjičena lica. Tom prilikom osim droge pronađene su tri puške, te drugi predmeti koji potiču ili se dovode u vezu sa krivičnim djelima”, ističe se u saopštenju FUP-a.

Dodaje se da se navedena lica sumnjiče da su određeni vremenski period u cilju sticanja protivpravne imovinske koristi, drogu proizvodila i neovlašteno stavljala u promet s ciljem sticanja protivpravne imovinske koristi.

Nezavisne

Povezani članci

U akciji “Meta dva” uhapšeno 12 lica, pronađeno više od pet kilograma droge

Deset lica iz Zenice, jedno iz Gradačca i jedno iz Banjaluke uhapšeni su u nastavku operativne akcije “Meta dva”, a tokom pretresa je pronađeno više od pet kilograma droge i oružje. Uhapšena su lica čiji su inicijali K.A. /44/, I.A. /32/, A.A. /41/, K.A. /39/, S.R. /22/, T.A. /32/, M.S. /46/, V.A./34/, D.S. /32/ i […]

Košarac: Perspektiva BiH u dogovoru dva entiteta i tri konstitutivna naroda

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac poručio je danas da je lažni visoki predstavnik Kristijan Šmit glavni uzrok krize, protivnik domaćeg dogovora i promoter BiH kao kolonijalne zemlje u kojoj vladaju njegovi i zakoni ambasadora SAD u BiH Majkla Marfija. Košarac je naglasio da ovaj dvojac ruši Dejtonski sporazum i brutalno krši Ustav BiH, dok […]