Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Proslavljeni atletičar ogorčen: Srpski juniori otrovani na SP

05 Avgust 2022
1 min.
Proslavljeni atletičar ogorčen: Srpski juniori otrovani na SP

Dragutin Topić, proslavljeni srpski atletičar, otkrio je danas da su srpski takmičari na Svjetskom juniorskom atletskom prvenstvu u kolumbijskom Kaliju otrovani hranom u hotelu.

“Prešli smo 10.000 km da bi nam u hotelu otrovali skoro svu decu. Besana noć je iza nas, Pop**deo sam (izvinjavam se na rečniku ali to je deskripcija svih mojih trenutnih osećanja) i ne znam šta bih vam više rekao! Teodora (Teodora Boberić, takmičarka Srbije u troskoku i u skoku udalj) se borila, ali povraćanje i bolovi u stomaku su je učinili bespomoćnom. Glavu gore mala, volim te kao ćerku i poštujem te do neba”, napisao je Dragutin Topić na Facebooku.

Inače, Topić se u Kolumbiji nalazi sa kćerkom Angelinom koja je noćas izborila plasman u finale u skoku uvis.

Njegova kćerka Angleina Topić sutra uveče (22.35) boriće se za medalju u finalu skoka uvis zajedno sa još jednom srpskom takmičarkom Zoranom Rokavec.

Ona je takođe u prvom skoku obezbijedila plasman u finale.

Povezani članci

U Sokocu otvoren Memorijalni omladinski fudbalski turnir “Srđan Tomić i Vladica Babović”

U Sokocu je otvoren deseti Memorijalni omladinski fudbalski turnir “Srđan Tomić i Vladica Babović” za dječake od šest do 16 godina, na kome će u naredna četiri dana učestovati 18 ekipa sa 46 selekcija, a prvi put i iz beogradskog “Partizana”. Predsjednik Fudbalskog saveza područja Sarajevsko-romanijskog Milorad Lale otvorio je turnir na stadinu “Bara”, naglasivši […]

Majk Tajson zabrinuo brojne obožavace, bokserska legenda u kolicima

Bivši prvak svijeta teške kategorije i jedan od najboljih boksera svih vremena Majk Tajson (56) ima zdravstvenih problema, zbog kojih se teško kreće. Nakon njegove šokantne izjave “da je svjestan da će uskoro umrijeti”, Tajson se na aerodromu u Majamiju pojavio u invalidskim kolicima, pa su se fanovi širom svijeta ozbiljno zabrinuli za slavnog sportistu. […]