Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 11.12.2019.
ZATRAŽENA OSTAVKA PREMIJERA CRNE GORE
Nedelja, 11.08.2019. | Princip News
Demokratski front pozvao je premijera Crne Gore Duška Markovića da podnese ostavku nakon što je objavljen spisak državnih funkcionera koji su dobili stanove i kredite po povlaštenim uslovima.

Poslanik Demokratskog fronta Branka Bošnjak istakla je da većina državnih funkcionera nije ni u imovinskim kartonima navela da su od države dobili stan ili kredit, te je zatražila od Markovića da joj dostavi puni spisak svih koji su dobili stanove i kredite. 

Bošnjak je rekla da je riječ o korupcionaškom poslu, jer su na spisku mnogi tužioci, predsjednik vrhovnog suda, mnoge sudije, direktor Agencije za sprečavanje korupcije, visoki policijski dužnosnici, direktor Poreske uprave. 

Ona je navela da su na spisku supruge, kćerke, sinovi Markovićevih funkcionera, njegovi savjetnici, direktori direktorata, i da su stan ili kredit dobili isključivo njegovom voljom. 

Bošnjak smatra da bi u demokratskim državama ovo bio skandal, Vlada bi istog časa pala, a svi bi završili u zatvoru. 

Komisija za stambena pitanja Vlade Crne Gore objavila je spisak funkcionera kojima su dodijeljeni stanovi ili krediti pod povoljnim uslovima u mandatu premijera Duška Markovića. 

Na spisku su ministri, poslanici, službenici Vlade i Skupštine Crne Gore, direktori državnih preduzeća, sudije i tužiocu i mnogi drugi državni funkcioneri.

/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
SRPKINJE ODIGRALE NERIJEŠENO SA DANSKOM, ČEKA SE PORAZ NJEMICA
Ženska rukometna reprezentacija Srbije odigrala je neriješeno protiv Danske (26:26) na Svjetskom prvenstvu u Japanu i tako ostala u trci za plas...
SUPRUGA ME PLJUNULA, UHVATIO SAM JE ZA VILICU: GUROVIĆ PRIZNAO NASILJE U PORODICI
Nakon što je dobio krivičnu prijavu zbog nasilja nad suprugom i maloljetnom kćerkom, bivši košarkaš Milan Gurović je rekao da “supruga ho...
SREDNJOŠKOLCIMA U SOKOCU NA RASPOLAGANJU SPORTSKA DVORANA
Za 350 učenika sokolačkog Srednjoškolskog centra "Vasilije Ostroški" časovi fizičkog vaspitanja ubuduće će biti održavani u Sportskoj dvor...
U PETAK I SUBOTU "DANI VOJINA KOMADINE" U ISTOČNOM SARAJEVU
 Muzička akademija Univerziteta u Istočnom Sarajevu će u petak i subotu, 13. i 14. decembra, organizovati manifestaciju "Dani Vojina Komadine",...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
U HOTELU "ZLATNI BOR" U SOKOCU OTVOREN SPA-CENTAR
Ponedeljak, 09.12.2019.
Republika Srpska
JAVNI SLUŽBENICI U SRPSKOJ PLATU ĆE DOBIJATI PO UČINKU
Utorak, 10.12.2019.
BIH
U SARAJEVU SE OTVARA JEDNO OD NAJVEĆIH KLIZALIŠTA U REGIONU
Utorak, 10.12.2019.