Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Petak, 26.04.2019.
CVIJANOVIĆ: IAKO SAM ŽENA NISAM DEZERTER
Četvrtak, 13.09.2018. | Princip News
Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je večeras na predizbornom skupu u banjalučkom naselju Paprikovac da je sigurna u pobjedu SNSD-a i koalicionih partnera jer vode računa o Republici Srpskoj i njenim građanima i to je politika pobjede, za razliku od druge strane koja vodi politiku izdaje.
"Moja politika je politika SNSD-a, a to znači jaka i stabilna Republika Srpska, jake i stabilne institucije Republike Srpske, rad na poboljšanju života naših građana, ali i odbrane naše ustavne nadležnosti. To znači da znamo da imamo pravo da donosimo odluke u svojim institucijama i da nam to pravo niko ne može oduzeti", istakla je Cvijanovićeva. 

Ona je naglasila da je njena politika sasvim drugačija od politike druge strane koja je u proteklom periodu pokazala kakva je njihova politika i to od prvog momenta kad su sjeli u sarajevske fotelje prodali su sve i jedan interes Republike Srpske samo da bi ih zadržali. 

"Maltertirali su nas iz Sarajeva, prisluškivali, nastojali su da zasutave život institucijama Republike Srpske uskraćujući joj novac, ignorišući naše odluke. Sve je jasno. To se zove izdaja, a ovo što radi SNSD zove se pobjeda", istakla je Cvijanovićeva. 

Ona je navela da već zna šta joj druga strana sprema, šta smjeraju, kakve podvale pripremaju, te da čak plaćaju ljude da daju izjave u kameru s ciljem njene diskreditacije. 

"Mogu im samo reći da tamo gdje prave priloge, pretražuju po pogrešnim grobljima i poručujem im da iako sam žena nisam dezerter. Otac mi nije kupio stan u Novom Sadu i sklonio me, a mogao je kao oficir. Takođe, drugog sina sam rodila u ratu u prnjavorskoj bolnici gdje sam ležala zajedno sa ranjenicima, uključujući i one koji su dolazili sa ratišta na kojem je bio moj otac. 

I, za razliku od Vukote Govedarice, znam i šta je probijanje koridora, šta je Vozuća, šta je teslićko-tešanjsko ratište, šta je Motajica. Moj otac je bio jedan od osnivača teslićke brigade koja je imala više od 9.000 boraca gdje je od prvog do zadnjeg dana rata bio načelnik artiljerije. Ranjavan je i odlikovan za hrabrost", rekla je Cvijanovićeva. 

"Mogu da rade šta hoće ali ne mogu da me oblate i diskredituju, jer me građani dobro znaju. Sve što sam obećala to sam i izvršila", istakla je Cvijanovićeva. 

Govoreći o položaju Srba u FBiH, ona je navela da SNSD kao partija koja tamo dugo funkcioniše, ona je rekla da osjećaju obavezu i prema Srbima koji žive u tom entitetu, jer su oni obespravljeni u svakom smislu. 

"Oni su tamo građani koje niko ne želi da uvaži i mi imamo obavezi prema njima jer su to ljudi koje nikada nismo htjeli da napustimo. Oni znaju da smo mi uz njih i nastavićemo da to radimo i u budućem periodu jer mi podržavamo zajedništvo i jedinstvo srpskog naroda. Mi radimo za narod, radimo za Republiku Srpsku, ali i za sve Srbe koji žive van Republike Srpske", poručila je Cvijanovićeva.
/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
ROGATICA: ŠUMSKO GAZDINSTVO "SJEMEĆ" ASFALTIRA PUT DO IZBORINA
Šumsko gazdinstvo “Sjemeć” u Rogatici već tradicionalno realizuje niz društveno odgovornih aktivnosti. Sa prvim povoljnim vremenskim uslovi...
"IGRA NIJE GOTOVA": NELE KARAJLIĆ SMATRA DA JE KOSMET PITANJE KOJE TRAŽI SRPSKO JEDINSTVO
Odgovor i put kojim treba ići po pitanju Kosova i Metohije jeste u srpskom jedinstvu i sabornosti, ističe muzičar i pisac Nenad Janković, pozna...
PUTIN: MOSKVA ĆE PRUŽITI PODRŠKU BEOGRADU PO PITANJU KOSMETA
 Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas u Peking da Moskva pažljivo prati situaciju u vezi sa Kosmetom i da će pružiti podršku Srb...
DODIK U VATIKANU: SAČUVATI MIR, STABILNOST I SARADNJU SVIH VJERSKIH ZAJEDNICA
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik ocijenio je kao veoma važan današnji sastanak sa papom Franjom u Vatkanu na kojem su se saglas...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
TRNOVO: OD DANAS SNSD VEĆINA U SKUPŠTINI OPŠTINE
Četvrtak, 25.04.2019.
Republika Srpska
U PALAMA SAHRANJEN KRUNIĆEV TJELOHRANITELJ ŽARKO PAVLOVIĆ
Četvrtak, 25.04.2019.
BIH
MEKTIĆ NAPUŠTA SDS ?
Četvrtak, 25.04.2019.