Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 23.01.2019.
CVIJANOVIĆ: IAKO SAM ŽENA NISAM DEZERTER
Četvrtak, 13.09.2018. | Princip News
Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je večeras na predizbornom skupu u banjalučkom naselju Paprikovac da je sigurna u pobjedu SNSD-a i koalicionih partnera jer vode računa o Republici Srpskoj i njenim građanima i to je politika pobjede, za razliku od druge strane koja vodi politiku izdaje.
"Moja politika je politika SNSD-a, a to znači jaka i stabilna Republika Srpska, jake i stabilne institucije Republike Srpske, rad na poboljšanju života naših građana, ali i odbrane naše ustavne nadležnosti. To znači da znamo da imamo pravo da donosimo odluke u svojim institucijama i da nam to pravo niko ne može oduzeti", istakla je Cvijanovićeva. 

Ona je naglasila da je njena politika sasvim drugačija od politike druge strane koja je u proteklom periodu pokazala kakva je njihova politika i to od prvog momenta kad su sjeli u sarajevske fotelje prodali su sve i jedan interes Republike Srpske samo da bi ih zadržali. 

"Maltertirali su nas iz Sarajeva, prisluškivali, nastojali su da zasutave život institucijama Republike Srpske uskraćujući joj novac, ignorišući naše odluke. Sve je jasno. To se zove izdaja, a ovo što radi SNSD zove se pobjeda", istakla je Cvijanovićeva. 

Ona je navela da već zna šta joj druga strana sprema, šta smjeraju, kakve podvale pripremaju, te da čak plaćaju ljude da daju izjave u kameru s ciljem njene diskreditacije. 

"Mogu im samo reći da tamo gdje prave priloge, pretražuju po pogrešnim grobljima i poručujem im da iako sam žena nisam dezerter. Otac mi nije kupio stan u Novom Sadu i sklonio me, a mogao je kao oficir. Takođe, drugog sina sam rodila u ratu u prnjavorskoj bolnici gdje sam ležala zajedno sa ranjenicima, uključujući i one koji su dolazili sa ratišta na kojem je bio moj otac. 

I, za razliku od Vukote Govedarice, znam i šta je probijanje koridora, šta je Vozuća, šta je teslićko-tešanjsko ratište, šta je Motajica. Moj otac je bio jedan od osnivača teslićke brigade koja je imala više od 9.000 boraca gdje je od prvog do zadnjeg dana rata bio načelnik artiljerije. Ranjavan je i odlikovan za hrabrost", rekla je Cvijanovićeva. 

"Mogu da rade šta hoće ali ne mogu da me oblate i diskredituju, jer me građani dobro znaju. Sve što sam obećala to sam i izvršila", istakla je Cvijanovićeva. 

Govoreći o položaju Srba u FBiH, ona je navela da SNSD kao partija koja tamo dugo funkcioniše, ona je rekla da osjećaju obavezu i prema Srbima koji žive u tom entitetu, jer su oni obespravljeni u svakom smislu. 

"Oni su tamo građani koje niko ne želi da uvaži i mi imamo obavezi prema njima jer su to ljudi koje nikada nismo htjeli da napustimo. Oni znaju da smo mi uz njih i nastavićemo da to radimo i u budućem periodu jer mi podržavamo zajedništvo i jedinstvo srpskog naroda. Mi radimo za narod, radimo za Republiku Srpsku, ali i za sve Srbe koji žive van Republike Srpske", poručila je Cvijanovićeva.
/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
NAKNADAMA GRADE VODOVOD I KANALIZACIJU U ROGATICI
Budžet opštine Rogatica za ovu godinu projektovan je na iznos od 6,4 miliona maraka, što ga čini jednim od najvećih u posljednjih deset godina...
GIGANT JUGOSLOVENSKE INDUSTRIJE NAPUŠTA PROIZVODNJU TEŠKE OPREME, SLIJEDE OTKAZI
 Kompanija Đuro Đaković Industrijska rješenja donijela je odluku o napuštanju neprofitabilnog dijela djelatnosti proizvodnje teške opreme. ...
KOŠARKAŠI MLADOSTI OSVOJILI KUP SRPSKE
Košarkaši Mladosti iz Mrkonjić Grada osvojili su večeras na domaćem terenu Kup Republike Srpske pobjedom nad ekipom Leotara iz Trebinja. Ek...
VUČIĆ NAKON SASTANKA S MERKELOVOM: IMAMO RAZLIČITE POGLEDE NA KOSOVO
Njemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da ponovo posjeti Berlin, prenio je novinarima srpski predsje...
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
ISTOČNO NOVO SARAJEVO: MUŠKARAC U ZGRADI M:TEL-a PRIJETI DA ĆE SE ZAPALITI
Utorak, 22.01.2019.
Republika Srpska
U ROGATICI PROŠLE GODINE ROĐENA 101 BEBA
Utorak, 22.01.2019.
BIH
OS BIH: MEDIJSKI LINČ I EKSPRESNA KAZNA ZA SRPSKE VOJNIKE (FOTO+VIDEO)
Srijeda, 23.01.2019.