Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Petak, 26.04.2019.
JOLOVIĆ ZA ZBRINJAVANJE BORAČKIH KATEGORIJA I EKONOMSKI RAZVOJ
Petak, 14.09.2018. | Princip News
Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milan Jolović izrazio je uvjerenje da će SNSD i koalicioni partneri pobijediti na oktobarskim izborima, jer se bore za Republiku Srpsku zasnovanu na Ustavu Srpske i Dejtonskom mirovnom sporazumu uz čvrste veze sa Srbijom.

Jolović je sinoć na predizbornom skupu na Sokocu, obraćajući se okupljenima, rekao da će se kao poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske zalagati za socijalno zbrinjavanje boračkih kategorija, za ekonomski razvoj i za ravnomjeran razvoj Srpske. 

On je naveo da će se u skupštinskim klupama boriti za bolju putnu infrastrukturu i povezanost sa Srbijom brzom cestom Sarajevo-Beograd koja treba da vodi preko Romanije i Sokoca iz pravca Višegrada. 

Jolović je istakao da će se zalagati za racionalno korištenje prirodnih bogatstava Sarajevsko-romanijske regije, koja će biti osnov ekonomskog razvoja, za otvaranje novih radnih mjesta i za suzbijanje korupcije u javnom sektoru. 

On je dodao da će se truditi da doprinese stvaranju uslova za privredni rast i razvoj regije, s ciljem smanjenja iseljavanja stanovništva. 

"U Narodnoj skupštini Republike Srpske zalagaću se za novi obrazovni sistem i usklađivanje obrazovnih politika za zahtjevima tržišta rada, te za socijalno pravedno društvo koje se zasniva na principima poštenja, jednakosti i poštovanja različitosti", naveo je Jolović. 

Podršku Joloviću sinoć su na skupu pružili opštinski odbori SNSD-a i SRS "Dr Vojislav Šešelj" Han Pijesak.

/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
ŽIVOTNO DJELO "DERVIŠ I SMRT": NA DANAŠNJI DAN ROĐEN MEŠA SELIMOVIĆ
Na današnji dan 1910. godine rođen je pisac Mehmed Meša Selimović, član Srpske akademije nauka i umetnosti /SANU/ i jedan od najvećih srpskih...
PATRIJARH IRINEJ: BEZ JEDINSTVA NEMA OPSTANKA SRPSKOG NARODA
 Njegova svetost patrijarh srpski Irinej poručio je da bez jedinstva nema opstanka srpskog naroda. "Ja ne pripadam nijednoj politici. Želeo b...
SUTRA OSNIVANJE UDRUŽENJA GARDISTA PRVE GARDIJSKE MOTORIZOVANE BRIGADE
Osnivačka skupština Udruženja gardista Prve gardijske motorizovane brigade Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, kroz koju je prošlo oko 4.50...
HRVATSKA POLICIJA ZAUSTAVILA SRPSKE AUTOBUSE, PUTNICI BEZ OBJAŠNJENJA ČEKALI ČETIRI SATA (VIDEO)
Na graničnom prelazu Batrovci – Bajakovo hrvatska policija skoro četiri sata nije puštala više od 20 srpskih autobusa da pređu granicu. Nako...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
TRNOVO: OD DANAS SNSD VEĆINA U SKUPŠTINI OPŠTINE
Četvrtak, 25.04.2019.
Republika Srpska
U PALAMA SAHRANJEN KRUNIĆEV TJELOHRANITELJ ŽARKO PAVLOVIĆ
Četvrtak, 25.04.2019.
BIH
MEKTIĆ NAPUŠTA SDS ?
Četvrtak, 25.04.2019.