Molimo sačekajte......

baner lijevo
baner desno
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 20.09.2018.
JOLOVIĆ ZA ZBRINJAVANJE BORAČKIH KATEGORIJA I EKONOMSKI RAZVOJ
Petak, 14.09.2018. | Princip News
Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milan Jolović izrazio je uvjerenje da će SNSD i koalicioni partneri pobijediti na oktobarskim izborima, jer se bore za Republiku Srpsku zasnovanu na Ustavu Srpske i Dejtonskom mirovnom sporazumu uz čvrste veze sa Srbijom.

Jolović je sinoć na predizbornom skupu na Sokocu, obraćajući se okupljenima, rekao da će se kao poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske zalagati za socijalno zbrinjavanje boračkih kategorija, za ekonomski razvoj i za ravnomjeran razvoj Srpske. 

On je naveo da će se u skupštinskim klupama boriti za bolju putnu infrastrukturu i povezanost sa Srbijom brzom cestom Sarajevo-Beograd koja treba da vodi preko Romanije i Sokoca iz pravca Višegrada. 

Jolović je istakao da će se zalagati za racionalno korištenje prirodnih bogatstava Sarajevsko-romanijske regije, koja će biti osnov ekonomskog razvoja, za otvaranje novih radnih mjesta i za suzbijanje korupcije u javnom sektoru. 

On je dodao da će se truditi da doprinese stvaranju uslova za privredni rast i razvoj regije, s ciljem smanjenja iseljavanja stanovništva. 

"U Narodnoj skupštini Republike Srpske zalagaću se za novi obrazovni sistem i usklađivanje obrazovnih politika za zahtjevima tržišta rada, te za socijalno pravedno društvo koje se zasniva na principima poštenja, jednakosti i poštovanja različitosti", naveo je Jolović. 

Podršku Joloviću sinoć su na skupu pružili opštinski odbori SNSD-a i SRS "Dr Vojislav Šešelj" Han Pijesak.

/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
PRONAĐENO 40 MIGRANATA IZ PAKISTANA
U mjestu Donji Bulozi, opština Istočni Stari Grad, policija je pronašla 40 migranata koji su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušli iz su...
LUSI MEJER SA ČLANOVIMA UDRUŽENJA "SUNCE" SA PALA
Višestruki šampion Specijalne olimpijade Lusi Mejer razgovaraće danas na Palama sa članovima udruženja "Sunce" i predstavnicima Omladinskog ak...
DOGODILO SE NA DANAŠNJI DATUM, 20. SEPTEMBAR
Danas je četvrtak, 20. septembar, 263. dan 2018. Do kraja godine ima 102 dana. 480. p. n. e. - U pomorskoj bici kod ostrva Salamina u Egejskom...
HRVATSKA- USTAŠTVO SLAVE U LEKTIRI, SRBI SU HULIGANI
Učenici u Hvatskoj i dalje čitaju lektiru u kojoj su Srbi prikazani kao neprijatelji, pa i kada je riječ o djeci, jer se dječaci srpske naciona...
S&G MEDIA
Drugi
Istočno Sarajevo
U SAOBRAĆAJ PUŠTEN NOVOIZGRAĐENI KRUŽNI TOK
Srijeda, 19.09.2018.
Republika Srpska
U ROGATICI POLOŽEN KAMEN-TEMELJAC ZA OBJEKAT "ELEKTRODISTRIBUCIJE" I "ZVORNIČANKE"
Srijeda, 19.09.2018.
BIH
NA TRI LOKACIJE U SARAJEVU ODUZETA FINANSIJSKA DOKUMENTACIJA
Utorak, 18.09.2018.