Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 14.11.2018.
JOLOVIĆ ZA ZBRINJAVANJE BORAČKIH KATEGORIJA I EKONOMSKI RAZVOJ
Petak, 14.09.2018. | Princip News
Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milan Jolović izrazio je uvjerenje da će SNSD i koalicioni partneri pobijediti na oktobarskim izborima, jer se bore za Republiku Srpsku zasnovanu na Ustavu Srpske i Dejtonskom mirovnom sporazumu uz čvrste veze sa Srbijom.

Jolović je sinoć na predizbornom skupu na Sokocu, obraćajući se okupljenima, rekao da će se kao poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske zalagati za socijalno zbrinjavanje boračkih kategorija, za ekonomski razvoj i za ravnomjeran razvoj Srpske. 

On je naveo da će se u skupštinskim klupama boriti za bolju putnu infrastrukturu i povezanost sa Srbijom brzom cestom Sarajevo-Beograd koja treba da vodi preko Romanije i Sokoca iz pravca Višegrada. 

Jolović je istakao da će se zalagati za racionalno korištenje prirodnih bogatstava Sarajevsko-romanijske regije, koja će biti osnov ekonomskog razvoja, za otvaranje novih radnih mjesta i za suzbijanje korupcije u javnom sektoru. 

On je dodao da će se truditi da doprinese stvaranju uslova za privredni rast i razvoj regije, s ciljem smanjenja iseljavanja stanovništva. 

"U Narodnoj skupštini Republike Srpske zalagaću se za novi obrazovni sistem i usklađivanje obrazovnih politika za zahtjevima tržišta rada, te za socijalno pravedno društvo koje se zasniva na principima poštenja, jednakosti i poštovanja različitosti", naveo je Jolović. 

Podršku Joloviću sinoć su na skupu pružili opštinski odbori SNSD-a i SRS "Dr Vojislav Šešelj" Han Pijesak.

/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
U PETAK U BEOGRADU PROMOCIJA KNJIGE: „GENERAL MLADIĆ: POSLEDNJA BITKA, USPOMENE, INTERVJUI, DOKUMENTI“
Knjiga, koju je pripremio i objavio u Moskvi Ruski društveni komitet za zaštitu generala Ratka Mladića, govori o velikom vojskovođi, visokom pr...
BRITANSKA VLADA PODRŽALA PLAN TEREZE MEJ
Britanski premijer Tereza Mej potvrdila je večeras da se Vlada saglasila sa nacrtom sporazuma o izlasku Britanije iz EU, nakon "duge, detaljne i ...
KRAH KOŠARKAŠA ZVEZDE, MONAKO SLAVIO SA +16
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Monaka 91:75, pred svojim navijačima u sedmom kolu Evrokupa. Francuzi su se revanširali Beograđanim...
MIGRANT IZBO MUŠKARCA U TRAMVAJU U SARAJEVU ?
Jedan muškarac izboden je nožem u tramvaju koji saobraća na relaciji Ilidža-Baščaršija u Sarajevu, javljaju federalni mediji. Kako nezvan...
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Istočno Sarajevo
U ISTOČNOM SARAJEVU URUČENA 23 POSTHUMNA ODLIKOVANJA
Utorak, 13.11.2018.
Republika Srpska
U SDS MIJENJAJU KURS GOVEDARICA PRED SMJENOM
Srijeda, 14.11.2018.
BIH
"SLOBODNA REPUBLIKA": ŠAROVIĆ VRATIO DUG SOFTIĆU ZA ZAPOŠLJAVANJE SVOJE SUPRUGE
Srijeda, 14.11.2018.