Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 23.01.2019.
JOLOVIĆ ZA ZBRINJAVANJE BORAČKIH KATEGORIJA I EKONOMSKI RAZVOJ
Petak, 14.09.2018. | Princip News
Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milan Jolović izrazio je uvjerenje da će SNSD i koalicioni partneri pobijediti na oktobarskim izborima, jer se bore za Republiku Srpsku zasnovanu na Ustavu Srpske i Dejtonskom mirovnom sporazumu uz čvrste veze sa Srbijom.

Jolović je sinoć na predizbornom skupu na Sokocu, obraćajući se okupljenima, rekao da će se kao poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske zalagati za socijalno zbrinjavanje boračkih kategorija, za ekonomski razvoj i za ravnomjeran razvoj Srpske. 

On je naveo da će se u skupštinskim klupama boriti za bolju putnu infrastrukturu i povezanost sa Srbijom brzom cestom Sarajevo-Beograd koja treba da vodi preko Romanije i Sokoca iz pravca Višegrada. 

Jolović je istakao da će se zalagati za racionalno korištenje prirodnih bogatstava Sarajevsko-romanijske regije, koja će biti osnov ekonomskog razvoja, za otvaranje novih radnih mjesta i za suzbijanje korupcije u javnom sektoru. 

On je dodao da će se truditi da doprinese stvaranju uslova za privredni rast i razvoj regije, s ciljem smanjenja iseljavanja stanovništva. 

"U Narodnoj skupštini Republike Srpske zalagaću se za novi obrazovni sistem i usklađivanje obrazovnih politika za zahtjevima tržišta rada, te za socijalno pravedno društvo koje se zasniva na principima poštenja, jednakosti i poštovanja različitosti", naveo je Jolović. 

Podršku Joloviću sinoć su na skupu pružili opštinski odbori SNSD-a i SRS "Dr Vojislav Šešelj" Han Pijesak.

/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
NAKNADAMA GRADE VODOVOD I KANALIZACIJU U ROGATICI
Budžet opštine Rogatica za ovu godinu projektovan je na iznos od 6,4 miliona maraka, što ga čini jednim od najvećih u posljednjih deset godina...
GIGANT JUGOSLOVENSKE INDUSTRIJE NAPUŠTA PROIZVODNJU TEŠKE OPREME, SLIJEDE OTKAZI
 Kompanija Đuro Đaković Industrijska rješenja donijela je odluku o napuštanju neprofitabilnog dijela djelatnosti proizvodnje teške opreme. ...
KOŠARKAŠI MLADOSTI OSVOJILI KUP SRPSKE
Košarkaši Mladosti iz Mrkonjić Grada osvojili su večeras na domaćem terenu Kup Republike Srpske pobjedom nad ekipom Leotara iz Trebinja. Ek...
VUČIĆ NAKON SASTANKA S MERKELOVOM: IMAMO RAZLIČITE POGLEDE NA KOSOVO
Njemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da ponovo posjeti Berlin, prenio je novinarima srpski predsje...
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
ISTOČNO NOVO SARAJEVO: MUŠKARAC U ZGRADI M:TEL-a PRIJETI DA ĆE SE ZAPALITI
Utorak, 22.01.2019.
Republika Srpska
U ROGATICI PROŠLE GODINE ROĐENA 101 BEBA
Utorak, 22.01.2019.
BIH
OS BIH: MEDIJSKI LINČ I EKSPRESNA KAZNA ZA SRPSKE VOJNIKE (FOTO+VIDEO)
Srijeda, 23.01.2019.