Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Subota, 27.02.2021.
OSNOVNA ŠKOLA "SVETI SAVA" U ROGATICI: LJUBAV PREMA INFORMATICI DONIJELA NAGRADE
Utorak, 23.02.2021. | Princip News

Pandemija i onlajn nastava nisu stali na put učenicima Osnovne škole “Sveti Sava” u Rogatici da se okite novim priznanjima iz vannastavnih aktivnosti, pa su tako na takmičenju “Kako biti siguran na internetu”, koje je organizovalo Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske, osvojili tri nagrade.

Ovo takmičenje za učenike od šestog do devetog razreda osnovnih škola u Srpskoj organizovano je povodom Međunarodnog dana sigurnog interneta.

Predvođeni nastavnicom tehničkog obrazovanja i informatike Sanjom Ćuzulan u kategoriji izrade postera i kratkog filma osvojili su prvo i treće mjesto za postere i drugo mjesto za film.

Prvo mjesto za poster pripalo je Andrei Kulašević, a treće Marini Stojančević, dok je treće mjesto u kategoriji kratki film obezbijedila grupa učenika iz 8/1 koju su sačinjavali Andrej Ćebić, Dimitrije Milješić, Nadežda Nerić i Aleksa Radonjić.

Sanja Ćuzulan kaže da đaci sa zadovoljstvom prate nastavu informatike i odatle i dobri rezultati ne samo na ovom konkursu već i u svakodnevnom praćenju eventualnih opasnosti kojim su mladi izloženi kroz društvene mreže.

Diplome i nagrade u vidu prigodnog školskog pribora, među kojima je i tablet koga je ponijela prvoplasirana Andrea Kulašević, nagrađenim učenicima i njihovom mentoru nastavnici Ćuzulan uručene su na prijemu u Banjaluci.

Prijem za njih upriličio je i direktor škole Milomir Draganić, koji je istakao da je ponosan na učenike i nastavnicu. Oni su, naglasio je Draganić, dokaz da učenici i u najtežim uslovima kakva je pandemija virusa korona nisu zaboravili svoje obaveze i da mogu postizati dobre rezultate i u nastavnim i vannastavnim aktivnostima.


/GLAS SRPSKE/

Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
PALE: USVOJENA ODLUKA O UKLANJANJU RUŠEVNIH OBJEKATA
Skupština opštine Pale donijela je odluku o uklanjanju objekata koji su u ruševnom stanju i onih bez građevinske dozvole, kao i odluku o utvrđ...
ZA 62 UČENIKA IZ ROGATICE SUTRA BESPLATNO SKIJANJE NA JAHORINI
Na besplatno skijanje na Jahorinu sutra će iz Rogatice otići 62 učenika Osnovne škole "Sveti Sava" i Srednjoškolskog centa "27. januar". Di...
SRĐAN BUTULIJA ZAMIJENIK NAČELNIKA OPŠTINE PALE
Na prijedlog Boška Jugovića, načelnika opštine Pala, odbornici SO Pale većinom glasova izabrali su Srđana Butuliju za zamjenika načelnika op...
ROGATICA: NAKNADA OD PRODAJE ŠUMSKIH DRVNIH SORTIMENATA 704.328 KM
Skupština opštine Rogatica usvojila je danas plan korištenja sredstava od naknada od prodaje šumskih drvnih sortimenata za ovu godinu u iznosu ...
Hercegovacka kuca
MERIDIAN DRUGI BANER
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Meridijan banercic
MERIDIAN DRUGI BANER
Istočno Sarajevo
U ISTOČNOJ ILIDŽI OSNOVANA TRI JAVNA PREDUZEĆA
Petak, 26.02.2021.
Republika Srpska
TRAGAJUĆI ZA KORIJENIMA OBIŠAO SVE ĐERIĆE
Četvrtak, 25.02.2021.
BIH
TEGELTIJA NAJAVIO DA SE SUTRA POVLAČI IZ PRAVOSUĐA
Četvrtak, 25.02.2021.