Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Ponedeljak, 18.02.2019.
U ROGATICI NA PROLJEĆE POČINJE IZGRADNJA SPORTSKE DVORANE
Nedelja, 02.12.2018. | Princip News
Rogatica će u narednoj godini dobiti sportsku dvoranu, a za početnu fazu radova i temelj koji bi trebalo da bude već na proljeće novac je obezbijedila opština.

Ipak, najveći dio novca daće Vlada Srpske, a izgradnjom dvorane Rogatica će, prema riječima načelnika Milorada Jagodića, dobiti prostor za sportiste na kojem će joj pozavidjeti i mnogo razvijenije opštine.

Dvorana će biti izgrađena u kompleksu Sportsko-rekreacionog centra “9. januar”, a riječ je o višenamjenskom reprezentativnom objektu.

- Ta dvorana treba da  zamijeni postojeću za koju je, silom prilika, iskorišćena hala bivše fabrike deka koja po mnogo čemu ne zadovoljava potrebe dvoranskih sportova u Rogatici - rekao je Jagodić.

Za novu dvoranu koju čeka rezervisan zemljišni prostor urađen je idejni projekat. Glavni projekat treba da uradi projektni biro kompanije “Širbegović” iz Gračanice čiji su predstavnici nedavno boravili u Rogatici radi prikupljanja neophodnih podataka.

- U sportskom centru će biti dva fudbalska igrališta, otvoreni tereni za male sportove sa akrilnim oblogama. Tu će biti i teren za tenis, odbojku na pijesku, atletska staza koja će, takođe  iduće godine dobiti tartan podlogu, veliki i mali bazen sa pratećim sadržajima i posebno staza za moto sport za koju poznavaoci tvrde da je u samom vrhu u bivšoj SFRJ, pa i na Balkanu - kaže Jagodić. Objekat će biti biti veličine 75 sa 30 metara i gledalištem od 800 mjesta.

/GLAS SRPSKE/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
ISTOČNA ILIDŽA: UHAPŠEN ZBOG POSJEDOVANJA KOKAINA I ORUŽJA
Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo lišili su slobode lice čiji su inicijali N.E. /42/ iz Istočne Ilidže kod kojeg je pronađeno i o...
"COCA-COLA" KUPUJE "BAMBI" ZA 260 MILIONA EVRA
 "Coca-Cola" započela je proces akvizicije vodeće domaće konditorske kompanije "Bambi" od fonda "Mid Europa Partners" u vrijednosti od 260 mili...
KONAČNI RAZULTATI IZBORA ZA 10 DANA: ČEKAJU SE GLASOVI KOJI DOLAZE POŠTOM
Rok za prijem glasačkih listića birača koji su na prijevremenim izborima glasali putem pošte ističe u petak saopšteno je iz Centralne izborne...
PAŠALIĆ: ISPOŠTOVAĆEMO UGOVORE SA DRVOPRERAĐIVAČIMA
 Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić tvrdi da će ove godine biti ispoštovani ugovori sa drvoprera...
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
I.N.SARAJEVO: IZDATA 242 PREKRŠAJNA NALOGA ZA NEPROPISNO PARKIRANJE
Nedelja, 17.02.2019.
Republika Srpska
SLAVLJE U STRANAČKIM ŠTABOVIMA: ĆURIĆ NOVI GRADONAČELNIK TREBINJA, JERINIĆ PROGLASIO POBJEDU U DOBOJU
Nedelja, 17.02.2019.
BIH
NAKON UBISTVA POLICAJACA, AUTO MAFIJA U KANTONU SARAJEVO "POVUKLA RUČNU"
Nedelja, 17.02.2019.