Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Subota, 15.12.2018.
U ROGATICI NA PROLJEĆE POČINJE IZGRADNJA SPORTSKE DVORANE
Nedelja, 02.12.2018. | Princip News
Rogatica će u narednoj godini dobiti sportsku dvoranu, a za početnu fazu radova i temelj koji bi trebalo da bude već na proljeće novac je obezbijedila opština.

Ipak, najveći dio novca daće Vlada Srpske, a izgradnjom dvorane Rogatica će, prema riječima načelnika Milorada Jagodića, dobiti prostor za sportiste na kojem će joj pozavidjeti i mnogo razvijenije opštine.

Dvorana će biti izgrađena u kompleksu Sportsko-rekreacionog centra “9. januar”, a riječ je o višenamjenskom reprezentativnom objektu.

- Ta dvorana treba da  zamijeni postojeću za koju je, silom prilika, iskorišćena hala bivše fabrike deka koja po mnogo čemu ne zadovoljava potrebe dvoranskih sportova u Rogatici - rekao je Jagodić.

Za novu dvoranu koju čeka rezervisan zemljišni prostor urađen je idejni projekat. Glavni projekat treba da uradi projektni biro kompanije “Širbegović” iz Gračanice čiji su predstavnici nedavno boravili u Rogatici radi prikupljanja neophodnih podataka.

- U sportskom centru će biti dva fudbalska igrališta, otvoreni tereni za male sportove sa akrilnim oblogama. Tu će biti i teren za tenis, odbojku na pijesku, atletska staza koja će, takođe  iduće godine dobiti tartan podlogu, veliki i mali bazen sa pratećim sadržajima i posebno staza za moto sport za koju poznavaoci tvrde da je u samom vrhu u bivšoj SFRJ, pa i na Balkanu - kaže Jagodić. Objekat će biti biti veličine 75 sa 30 metara i gledalištem od 800 mjesta.

/GLAS SRPSKE/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
MLADENA PETRUŠIĆ- KANDIDAT ATLETSKOG SAVEZA RS ZA SPORTISTU GODINE
Atletski klub Glasinac iz Sokoca odavno važi za jedan od najboljih ne samo u Srpskoj nego i u regionu, a velike zasluge za to idu i na račun Mlad...
JAHORINA: VEČERAS PROMOCIJA ČASOPISA "HELO" I KONCERT "CRVENE JABUKE"
U hotelu "Bistrica" na Jahorini večeras će biti održana promocija časopisa "Helo" posvećen ovoj planini, nakon čega je planiran koncert grupe...
ANDRIĆGRAD: GRAJF PORUČIO DA TREBA PRESTATI SA REVIZIJOM ISTORIJE
Gideon Grajf, glavni istraživač izraelskog Instituta za Holokaust Šem Olam, izjavio je danas u Andrićgradu da se mora stati u kraj reviziji ist...
MIROSLAVLJEVO JEVANĐELJE SVAKE SUBOTE U NARODNOM MUZEJU U BEOGRADU
Najstariji sačuvani srpski ilustrovani ćirilični rukopis Miroslavljevo jevanđelje će svake subote u decembru biti izloženo u Narodnom muzeju ...
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Istočno Sarajevo
PALE: FORMIRANA NOVA SKUPŠTINSKA VEĆINA
Petak, 14.12.2018.
Republika Srpska
DVA LICA POGINULA, VIŠE POVRIJEĐENIH U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD NEVESINJA
Subota, 15.12.2018.
BIH
SNIJEG PRAVI PROBLEME: POGLEDAJTE KAKO VOZAČ U SARAJEVU RUŠI SEMAFOR (VIDEO)
Petak, 14.12.2018.