Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Utorak, 23.04.2019.
U ROGATICI NA PROLJEĆE POČINJE IZGRADNJA SPORTSKE DVORANE
Nedelja, 02.12.2018. | Princip News
Rogatica će u narednoj godini dobiti sportsku dvoranu, a za početnu fazu radova i temelj koji bi trebalo da bude već na proljeće novac je obezbijedila opština.

Ipak, najveći dio novca daće Vlada Srpske, a izgradnjom dvorane Rogatica će, prema riječima načelnika Milorada Jagodića, dobiti prostor za sportiste na kojem će joj pozavidjeti i mnogo razvijenije opštine.

Dvorana će biti izgrađena u kompleksu Sportsko-rekreacionog centra “9. januar”, a riječ je o višenamjenskom reprezentativnom objektu.

- Ta dvorana treba da  zamijeni postojeću za koju je, silom prilika, iskorišćena hala bivše fabrike deka koja po mnogo čemu ne zadovoljava potrebe dvoranskih sportova u Rogatici - rekao je Jagodić.

Za novu dvoranu koju čeka rezervisan zemljišni prostor urađen je idejni projekat. Glavni projekat treba da uradi projektni biro kompanije “Širbegović” iz Gračanice čiji su predstavnici nedavno boravili u Rogatici radi prikupljanja neophodnih podataka.

- U sportskom centru će biti dva fudbalska igrališta, otvoreni tereni za male sportove sa akrilnim oblogama. Tu će biti i teren za tenis, odbojku na pijesku, atletska staza koja će, takođe  iduće godine dobiti tartan podlogu, veliki i mali bazen sa pratećim sadržajima i posebno staza za moto sport za koju poznavaoci tvrde da je u samom vrhu u bivšoj SFRJ, pa i na Balkanu - kaže Jagodić. Objekat će biti biti veličine 75 sa 30 metara i gledalištem od 800 mjesta.

/GLAS SRPSKE/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
ZA POMOĆ UDRUŽENJU "ČETIRI I VIŠE" DODIJELJENO 8.000 KM
Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević potpisao je danas ugovor o dodjeli 8.000 KM za Udruženje višečlanih porodica "Četiri i više". ...
DJEVOJČICA UMRLA NAKON PRANJA ZUBA, RAZLOG ĆE NAS SVE PRIMORATI NA OPREZ
Tragičan slučaj zadesio je 11-godišnju Denis Saldate iz Kalifornije, koja je doživjela šok kao reakciju na protein, koji je sadržavala nova z...
ZVEZDA RAZBILA BUDUĆNOST I STIGLA DO ČETVRTE TITULE U ABA LIGI (VIDEO)
Crvena zvezda je održala pravi košarkaški čas ekipi Budućnosti u petom meču finalne serije ABA lige i pobjedom od 97:54 stigla do četvrte ti...
MLADI SNSD-A PALE FARBANJEM KLUPA OBILJEŽILI DAN PLANETE ZEMLJE
Mladi SNSD-a još jednom su pokazali društvenu odgovornost i, u saradnji sa Javnim komunalnim preduzećem „Komunalno“ a.d. Pale, pokrenuli ak...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
MILORADU DODIKU POVELJA OPŠTINE ISTOČNA ILIDŽA
Ponedeljak, 22.04.2019.
Republika Srpska
PRIJEDOR: TEŠKO RANJENI POLICAJAC U OPERACIONOJ SALI
Nedelja, 21.04.2019.
BIH
ALARMIRANA I POLICIJA: U SARAJEVU NESTALA RUŽIĆA BIČVIĆ, PORODICA MOLI ZA POMOĆ
Nedelja, 21.04.2019.