Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Sara Lučić iz Sokoca četvrta na Mediteranu u skoku uvis

12 Septembar 2022
1 min.
Sara Lučić iz Sokoca četvrta na Mediteranu u skoku uvis

Reprezentativka i šampionka Republike Srpske i BiH u skoku uvis Sara Lučić, član Atletskog kluba “Glasinac” sa Sokoca, osvojila je četvrto mjesto na Prvenstvu Mediterana u atletici do 23 godine, rekao je trener ovog kluba Neđo Đurović.


Đurović je rekao novinarima da je Lučićeva skočila 175 centimetara i osvojila četvrto mjesto, u veoma jakoj konkurenciji atletičara iz 25 zemalja iz Evrope, Azije i Afrike.

On je podsjetio da je Lučićeva na Prvenstvu Vojvodine ispunila normu za učešće na Prvenstvu Mediterana i na Prvenstvu Balkana.

Prvenstvo Mediterana održano je minulog vikenda u poznatom gradu Peskara u Italiji.

Lučićeva je na ovom takmičenju bila jedina učesnica iz BiH.

SRNA

Povezani članci

Počeo Drugi međunarodni memorijalni džudo turnir “Miloš Ostojić u Istočnom Sarajevu

Drugi međunarodni memorijalni džudo turnir “Miloš Ostojić” počeo je danas u Istočnom Sarajevu uz učešće 700 takmičara iz šest zemalja. Turnir koji se održava u sportskoj dvorani u Istočnom Sarajevu zajednički organizuju džudo klubovi “Randori” iz Istočnog Novog Sarajeva i “Sparta” iz Istočne Ilidže Organizator turnira iz Džudo kluba “Randori” Stefan Majdov izjavio je da […]

Lale: Vico Zeljković generator uspona fudbala u Srpskoj

Povodom posljednjih napada i prijetnji upućenih predsjedniku Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Republike Srpske Vici Zeljkoviću oglasio se Milorad Lale, predsjednik Fudbalskog područja Sarajevsko – romanijske regije. Lale poručuje da necivilizovani izlivi mržnje upućeni prvom čovjeku FS BiH i FSRS treba da se tiču svih koji su involvIrani u fudbal Republike Srpske, a pogotovo […]