Ravna planina banerRavna planina baner

Zanimljivosti

Satima stajala u redu s navijačima misleći da je red za vakcinu

12 Januar 2022
1 min.
Satima stajala u redu s navijačima misleći da je red za vakcinu

Nesvakidašnja priča dolazi iz Španije gdje je jedna starica satima stajala u redu očekujući da se vakciniše, a umjesto toga to je bio punkt za kupovinu ulaznica za utakmicu između Kartagene i Valensije u okviru Kupa kralja odigrane prije nekoliko dana.

Grešku je sasvim slučajno otkrio reporter koji je snimao prilog o euforiji među navijačima španskog drugoligaša koji je dočekao višestrukog prvaka Valensiju.

“Pretpostavljam da ste ovdje da kupite karte za ovu veliku utakmicu”, upitao je staricu reporter kanala “Deportes en La 7 TV”, a ona mu je odgovorila:

“Ne, ovdje sam za vakcinu protiv virusa korona”, zaprepastivši reportera koji nije vjerovao šta je čuo.

Nezavisne

Povezani članci

Usredsrediti se na pozitivne stvari pomjeranja kazaljki naprijed

Milioni ljudi će u narednim danima i sedmicama patiti zbog izgubljenih 60 minuta za spavanje zbog pomjeranja kazaljki naprijed, a stručnjaci kažu da je poželjno fokusirati se na pozitivne stvari ljetnog računanja vremena. Stručnjaci skreću pažnju na to da tokom ljetnog računanja vremena sunce kasnije zađe, večeri su duže i “može se sjediti na balkonu […]

Najbolje palačinke na svijetu, po receptu čuvenog francuskog kuvara: Mekane kao pamuk, a trik je u mlijeku

Čuveni francuski kuvar Pjer Erme po mnogima je nedvosmisleno najbolji poslastičar na svijetu koji pravi najljepše palačinke, a trik je u tome što prvo zagrije mlijeko pa tek onda dodaje sve sastojke. Tako se bolje povežu, a tijesto je mekano i prozračno. Palačinke možete služiti uz slatke ili slane namaze. Sastojci: 200 g brašna 50 […]