Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Sokolac: Atletsko prvenstvo za mlađe juniore

31 Juli 2021
1 min.
Sokolac: Atletsko prvenstvo za mlađe juniore

Pojedinačno prvenstvo BiH za mlađe juniore i juniorke u atletici biće održano danas na Sokocu.


Učešće je prijavilo 26 klubova iz Republike Srpske i Federacije BiH /FBiH/ sa 150 atletičara, saopšteno je iz sokolačkog Atletskog kluba “Glasinac”.

Trener u ovom klubu Neđo Đurović rekao je Srni da će na stadionu “Bara” van konkurencije nastupiti i nekoliko atletičara iz “Crvene zvezde” iz Beograda i iz Priboja.

Đurović je izrazio nadu da visoka temperatura neće značajnije uticati na postizanje dobrih rezultata, te da će “Glasinac” kao i ranije biti dobar tehnički organizator ovog prvenstva.

“Selektori su najavili da je ovo prvenstvo i prilika da se izaberu najuspješniji takmičari sa odgovarajućim normama za reprezentaciju BiH za mlađe juniore za predstojeće Prvenstvo Balkana koje će biti održano 14. avgusta u Kraljevu”, naglasio je Đurović.

SRNA

Povezani članci

Potpisan ugovor o rekonstrukciji gradskog vodovoda u Trnovu

Danas je u kabinetu načelnika opštine Dragomira Gagovića potpisan ugovor između opštine Trnovo i KP „Vodovod i kanalizacija“a.d. Istočno Sarajevo o rekonstrukciji gradskog vodovoda u Trnovu, koji je i izvođač radova. Potpisnik ugovora za KP „Vodovod i kanalizacija“ direktor Ljubiša Lalović kaže, da je ovo prva faza rekonstrukcije vodovodne mreže koja snabdijeva stanovništvo Trnova. Mijenjaće […]

U subotu na Sokocu izbor najmame Rusije, Srbije i Srpske

Na Sokocu će u subotu, 20. aprila, biti izabrana najljepša i najuspješnija mama Rusije, Srbije i Republike Srpske koja će predstavljati ove tri zemlje na Krimu na finalu konkursa “Slovenska ljepota – Eurasia”, rekli su Srni u sokolačkom Udruženju “Majka i dijete”. Predsjednik Udruženja Aleksandra Elez rekla je da ovo udruženje, zajedno sa nevladinom organizacijom […]