Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Sokolac: Proglašenjem pobjednika zatvoren “Ilindan sport fest”

01 Avgust 2021
2 min.
Sokolac: Proglašenjem pobjednika zatvoren “Ilindan sport fest”

Svečanim proglašenjem najboljih ekipa i takmičara u futsalu, uličnom basketu, odbojci na pijesku i tenisu na Sokocu je zatvorena sportsko-zabavna manifestacija “Ilindan sport fest”.


Ekipi “Servis-Đurđić” sa Sokoca, pobjedniku turnira u futsalu, pehar i novčanu nagradu od 3.000 KM sinoć je uručio načelnik opštine Milovan Bjelica.

Za najboljeg fudbalera proglašen je Miloš Radujković iz Čelinca, koji je igrač premijerligaša KMF “Policajac” i kapiten reprezentacije BiH do 19 godina, dok je Sokočanin Vuk Jolović, član pobjedničke ekipe, već treći put proglašen za najboljeg golmana.

Ekipa “Princip” sa Pala osvojila je prvo mjesto na turniru uličnog basketa među 16 timova.

Za najboljeg igrača turnira među seniorima proglašen je Rajko Gutalj sa Pala, a Sokočanin Matija Obrenović za mladu basket nadu.

Na turniru u odbojci na pijesku u kojem se nadmetalo devet tiomova, pobijedila je ekipa “Epoksi Paja”.

Predrag Dobrilović iz Organizacionog odbora rekao je novinarima da je ove godine za razliku od prethodnih održan i turnir u tenisu.

U kategoriji za seniore prvo mjesto osvojio je teniser Amel Mezbur iz Foče, dok je u kategoriji za djecu, među 19 učesnika, prvo mjesto pripalo Milici Dragić.

Dobrilović je naglasio da se i ove godine kroz četiri turnira “Ilindan sport fest” okupio nekoliko hiljada posjetilaca sa Sokoca i susjednih opština, te najavio novine u organizaciji ove sportsko-zabavne manifestacije naredne godine.

Organizatori turnira koji je otvoren 23. jula, su futsal klub “Glasinac”, Košarkaški klub “Sokolac” i Odbojkaški klub “Glasinac”.

Pokrovitelj ove sportsko-zabavne manifestacije u susret Danu opštine Ilindanu – 2. avgusta je opština Sokolac, a sponzor “Jelen pivo”.

SRNA

Povezani članci

Đoković u četvrtfinalu mastersa u Monte Karlu

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Monte Karlu, nakon pobjede nad Italijanom Lorencom Musetijem, sa 2:0, po setovima 7:5, 6:3. Đokovićev naredni rival biće Australijanac Aleks de Minor, koji je eliminisao sunarodnika Alekseja Popirina sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4. Prošle sezone Đokovića je u osmini finala na mastersu u […]

Šok u Monte Karlu – kraj za Medvedeva

Ruski teniser Danil Medvedev eliminisan je sa Mastersa u Monte Karlu. Njega je u osmini finala pobijedio sunarodnik Karen Hačanov 6:3, 7:5. Hačanov, 27. igrač na planeti, poslije dva seta i manje od dva sata igre izborio je četvrtfinale. Medvedev i Hačanov su ovaj duel počeli u srijedu, ali je on bio prekinut i nastavljen […]