Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Sokolački mališani maskenbalom pozdravili sugrađane

27 Maj 2022
1 min.
Sokolački mališani maskenbalom pozdravili sugrađane

Mališani sokolačkog vrtića danas su, uz pomoć svojih vaspitačica, organizovali tradicionalni proljećni maskenbal, štenjom kroz grad i prigodnim programom za roditelje i brojne sugrađene.


Tema je usklađena sa nazivima redovnih grupa cjelodnevnog boravka “Cvjetići”, “Suncokreti”, “Sovice”, “Bubamare”, “Pčelice”,”Zvjezdice”,”Leptirići” i”Zvončići”, a pridružile su im se i dvije grupe budućih prvačića koji pripremni program prate u toj predškolskoj ustanovi.

Mališane je osim brojnih građana, okupljenih na platou ispred zgrade opštine Sokolac, pozdravio i načelnik opštine Milovan Bjelica.

On je istakao da je lokalna uprava značajnu pažnju posvetila Ustanovi za predškolsko vaspitanje i obrazovanje i stvorila sve uslove za rad osoblja i ugodan boravak djece u vrtiću.

“Uz kadrove sa dosta iskustva u radu, angažovali smo i mlađe vaspitače, što je ovu ustanovu stavilo u red najuspješnijih u ovoj oblasti u BiH”, rekao je Bjelica, obraćajući se prisutnima na maskenbalu.

On je izrazio zadovoljstvo što ne opada broj djece i što broj zahtjeva za upis polaznika u vrtiću stalno raste.

U sokolačkom vrtiću boravi više od 180 djece u više uzrasnih grupa.

U maskenbalskom programu učestovali su mališani mlađe i starije jasličke grupe i vrtićkih grupa, a program su krunisali budući prvačići “Proljećnim kolom”.

SRNA

Povezani članci

“Osvijetlite vašu noć uz najsjajniji modni spektakl u regiji Istočno Sarajevo!”

“Pridružite nam se na nezaboravnom događaju koji će obasjati regiju Istočno Sarajevo! Uz podršku načelnika Opštine Istočna Ilidža, Fashion M organizacija predstavlja Izbor za Fotomodela regije Istočno Sarajevo, koji će se održati 28. aprila 2024. godine u 20h u Grand Event Hallu. Očekuje vas ne samo izbor između 12 sjajnih djevojaka, već i impresivni nastupi […]

Jugović ugostio studente iz Rusije

 Načelnik opštine Pale Boško Jugović organizovao je danas prijem za četvoro studenata Državnog univerziteta “Lobačevski” iz Nižnjeg Novgoroda u Rusiji, koji u okviru programa međuuniverzitetske razmjene tokom aprila studiraju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Jugović je rekao da mu je čast što je ugostio studente iz Rusije sa kojima je razgovarao o ulozi […]