Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Strahinja Bašević predsjednik OO SNSD Sokolac (FOTO)

18 Septembar 2021
2 min.
Strahinja Bašević predsjednik OO SNSD Sokolac (FOTO)

Na Izbornoj konferenciji Opštinskog odbora SNSD-a u Sokocu za predsjednika tog stranačkog tijela danas je izabran Strahinja Bašević.

Predsjednik SNSD Milorad Dodik je Opštinskom odboru SNSD Sokolac na izabranom novom rukovodstvu.

“Struktura ljudi koji čine SNSD u Sokocu može izgurati krajnji cilj SNSD-a na izborima, i imaju moju potpunu podršku”, rekao je Dodik.

On je dodao da sudbina Sokoca zavisi od rezultata koju će napraviti novi Opštinski odbor Sokoca.

Novoizabrani predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Sokolac Strahinja Bašević zahvalio se za ukazano povjerenje sa lokalnog nivoa, ali i veliku podršku Dodika, što će mu biti vjetar u leđa prilikom realizacije velikih projekata koji su planirani na lokalnom nivou.

On je naglasio da je na OO SNSD da inicira projekte s ciljem poboljšanja kvalitet života građana Sokoca, te najavio da će u najkraćem roku biti analizirano kompletno stanje kako bi kvalitetna idejna rješenja bila upućena Vladi Republike Srpske.

“Među tim projektima će sa naći izgradnja treće trake preko Romanije, ski-lifta sa zimskim i ljetnim turističkim sadržajima, rekonstrukcija Ulice cara Lazara i moderna raskrsnica na ulazu u Sokolac iz pravca Sarajeva”, precizirao je Bašević.

Izbornoj konferenciji na kojoj su izabrani čalnovi Opštinskog odbora Sokolac, osim Dodika, prisustvovali su i predstavnici regionalnih i lokalnih organizacija SNSD-a Sarajevsko-romanijske regije.

Povezani članci

Šešlija: Na liječenju trenutno 29 pacijenata

U Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu trenutno je 29 pacijenata oboljelih od virusa korona, od kojih je pet u kovid intenzivnoj njezi, izjavio je vršilac dužnosti direktora ove zdravstvene ustanove Nebojša Šešlija. “Možemo reći da u posljednjih nekoliko dana imamo slabiji intenzitet prijema pacijenata, u odnosu na u raniji period kada je bilo do 50 […]

U Trnovu održana manifestacija “U susret Svetoj Petki” (FOTO)

U Centru za kulturu Trnovo sinoć je održana manifestacija “U susret Svetoj Petki” , koja se tradicionalno održava već deset godina. Organizator manifestacije je Narodna biblioteka Trnovo u saradnji sa Centrom za kulturu, JU OŠ “Sveti Sava” i Opštinom Trnovo. Najmlađi sugrađani su pripremili prigodan program zajedno sa svojom nastavnicom Enom Jelisić.