Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Strahinja Bašević predsjednik OO SNSD Sokolac (FOTO)

18 Septembar 2021
2 min.
Strahinja Bašević predsjednik OO SNSD Sokolac (FOTO)

Na Izbornoj konferenciji Opštinskog odbora SNSD-a u Sokocu za predsjednika tog stranačkog tijela danas je izabran Strahinja Bašević.

Predsjednik SNSD Milorad Dodik je Opštinskom odboru SNSD Sokolac na izabranom novom rukovodstvu.

“Struktura ljudi koji čine SNSD u Sokocu može izgurati krajnji cilj SNSD-a na izborima, i imaju moju potpunu podršku”, rekao je Dodik.

On je dodao da sudbina Sokoca zavisi od rezultata koju će napraviti novi Opštinski odbor Sokoca.

Novoizabrani predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Sokolac Strahinja Bašević zahvalio se za ukazano povjerenje sa lokalnog nivoa, ali i veliku podršku Dodika, što će mu biti vjetar u leđa prilikom realizacije velikih projekata koji su planirani na lokalnom nivou.

On je naglasio da je na OO SNSD da inicira projekte s ciljem poboljšanja kvalitet života građana Sokoca, te najavio da će u najkraćem roku biti analizirano kompletno stanje kako bi kvalitetna idejna rješenja bila upućena Vladi Republike Srpske.

“Među tim projektima će sa naći izgradnja treće trake preko Romanije, ski-lifta sa zimskim i ljetnim turističkim sadržajima, rekonstrukcija Ulice cara Lazara i moderna raskrsnica na ulazu u Sokolac iz pravca Sarajeva”, precizirao je Bašević.

Izbornoj konferenciji na kojoj su izabrani čalnovi Opštinskog odbora Sokolac, osim Dodika, prisustvovali su i predstavnici regionalnih i lokalnih organizacija SNSD-a Sarajevsko-romanijske regije.

Povezani članci

Univerzitet u Istočnom Sarajevu opet prvi u BiH na SIR rang-listi

Univerzitet u Istočnom Sarajevu i ove godine je zauzeo prvo mjesto među univerzitetima u BiH na “Scimago institušn renking” /SCImago institutions rankings/ SIR listi. Univerzitet u Istočnom Sarajevu prvi put je uvršten na ovu listu 2020. godine i danas zauzima 5.815. mjesto u svijetu od više od 9.000 rangiranih institucija, saopšteno je iz ove visokoobrazovne […]

Saobraćajna nesreća u Istočnom Sarajevu

U ulici Vojvode Radomira Putnika u Istočnom Sarajevu došlo je do saobraćajne nezgode. Saobraćaj se odvija usporeno.