Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Sutra promocija knjige “Srpsko-ruski, rusko-srpski odnosi”

17 Jun 2021
1 min.
Sutra promocija knjige  “Srpsko-ruski, rusko-srpski odnosi”

U Ruskom domu u Beogradu sutra će biti predstavljena knjiga Dragana Radišića “Srpsko-ruski, rusko-srpski odnosi” u izdanju Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske i Nezavisnog univerziteta, saopšteno je iz Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.


U ovoj naučnoj monografiji predstavljeni su odnosi Ruske Federacije, Republike Srbije i Republike Srpske uz težište na savremenim srpsko-ruskim odnosima i njihovoj perspektivi za budućnost, navodi se u saopštenju.

Promocija će početi u 17.00 časova, a organizovana je uz podršku Ruskog doma u Beogradu, Srpske pravoslavne crkve i Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

SRNA

Povezani članci

Kusturica se sprema za snimanje filma u Moskvi

Srpski reditelj Emir Kusturica priprema se da snimi film u filmskom kompleksu Moskino u Moskvi, prenijela je agencija RIA. ”Zamislite samo: naš bioskopski park Moskino, čak i u fazi aktivne izgradnje, izgleda toliko obećavajuće da se svetski poznati reditelj već sprema da ovde snima svoje buduće filmove”, navodi se u saopštenju kompleksa Moskino. Kusturica je […]

Promovisana knjiga “Život u ratu” akademika Mirka Šošića

U Istočnom Novom Sarajevu promovisana je knjiga akademika Mirka Šošića “Život u ratu /Doktori u ratu/”, koja govori o ratu iz ugla bolesnika koje je liječio u tom periodu i o njegovom protivljenju ratu. Šošić je rekao novinarima da u knjizi govori većinom o ljudima žrtvama rata s namjerom da ukaže na besmisao rata i […]