Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Temperatura i do 36 stepeni Celzijusovih

26 Jun 2022
1 min.
Temperatura i do 36 stepeni Celzijusovih

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti sunčano i toplo, lokalno i vruće, sa maksimalnom temperaturom vazduha i do 36 stepeni Celzijusovih.


Jutro je pretežno vedro i sunčano, na sjeverozapadu i jugoistoku oko rijeka i po kotlinama mjestimično sa maglom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Kasnije popodne u istočnim krajevima mogući su lokalni pljuskovi, a tokom noći ponegdje u Hercegovini biće tropska noć, gdje temperatura neće padati ispod 20 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, vjetar će biti slab do umjeren, uglavnom, sjeverni i sjeverozapadni.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Sokolac, Han Pijesak i Čemerno 12, Mrkonjić Grad 16, Bileća i Novi Grad 17, Banjaluka, Prijedor, Trebinje i Sarajevo 18, Bijeljina i Zenica 19, Tuzla 20, Neum 24 stepena Celzijusova.

SRNA

Povezani članci

Košarac: Politika Dodika i Vučića najbolji odgovor međunarodnim spekulatorima

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac izjavio je u Novom Sadu da je uvjeren da će Republika Srpska i Srbija jedinstvenom politikom uspjeti očuvati nacionalane interese uprkos brojnim izazovima među kojim su sporna rezolucija o Srebrenici i najavljeni uzlazak samoproglašenog Kosova u Savjet Evrope. Košarac je rekao da je sporna rezolucija o Srebrenici koju su […]

Pojačana frekvencija vozila

Pojačana je frekvencija saobraćaja na početku nove radne sedmice, posebno u gradskim zonama, a iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske mole vozače da budu maksimalno oprezni na svim putnim pravcima i da drže odstojanje između vozila. Na dionicama gdje se izvode radovi saobraćaj se odvija usporeno, uz privremeno postavljenu signalizaciju, čije poštovanje je obavezno. Zbog […]