Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

U Istočnoj Ilidži u subotu druga auto-trka

26 Juli 2021
1 min.
U Istočnoj Ilidži u subotu druga auto-trka

U Istočnoj Ilidži će u subotu, 31. jula biti održana druga auto-trka koju organizuje Auto-karting klub „Magnum“ iz Istočnog Sarajeva.

Trka će biti vožena magistralnim putem od mosta u Vojkovićima do mosta u Krupcu, a saobraćaj na ovoj dionici puta biće obustavljen od 9 do 18 časova.

Organizatori trke očekuju učešće 60 do 80 takmičara iz Republike Srpske, BiH i Srbije.

U vrijeme održavanja trke, saobraćaj će biti obustavljen za sva motorna vozila na dionici puta Vojkovići – Krupac i biće preusmjeren na alternativne putne pravce.

Povezani članci

Đoković se u Monte Karlu sa Zimonjićem priprema za sezonu na šljaci

Najbolji teniser svijeta je u društvu nekadašnjeg selektora Dejvis kup reprezentacije Srbije otpočeo pripreme za turnire koji će se u narednom periodu igrati na najsporijoj podlozi. Novak Đoković trenutno se nalazi u Monte Karlu gdje se priprema za nastavak sezone nakon što je propustio masters u Majamiju. Očekuje se da Đoković upravo na mastersu u […]

Bogdanović ponovo najbolji na terenu

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je najbolji pojedinac u redovima Atlante u trijumfu protiv Čikaga rezultatom 113:101. Bogdan je iskoristio priliku da iskoči u prvi plan, te je poslije povrede Trea Janga od “šestog igrača” došao do lidera. Protiv Bulsa bio je najefikasniji pojedinac meča sa 20 poena i samo jednim promašenim šutom iz igre […]