Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Istočnom Sarajevu humanitarni koncert za Dnevni centar “Podrži me” iz Kosovske Mitrovice

19 Januar 2022
1 min.
U Istočnom Sarajevu humanitarni koncert za Dnevni centar “Podrži me” iz Kosovske Mitrovice

Građanska amaterska grupa “Kamenički biseri” iz Kosovske Kamenice održaće 25. januara u Istočnom Novom Sarajevu humanitarni koncert sa koga će sredstva biti prikupljena za dovršetak izgradnje i opremanje Dnevnog centra “Podrži me – 9. januar” u Kosovskoj Mitrovici.

Koncert će biti održan u organizaciji banjalučkog Odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji, a pod pokroviteljstvom Grada Istočno Sarajevo i gradonačelnika LJubiše Ćosića.

Početak koncerta, koji će biti održan u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, predviđen je u 19.00 časova, saopšteno je iz ovog centra.

Ideju banjalučkog Odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji o organizaciji koncerta podržali su Kulturni centar Istočno Novo Sarajevo i Osnovna škola “Sveti Sava” iz ove opštine.

Gosti iz Kosovske Kamenice učestvovaće 26. januara i na Svetosavskoj akademiji, koja će biti održana u 19.00 časova u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo.

Predsjednik Odbora za pomoć Srbima na Kosmetu Milorad Arlov zahvalio je svima koji su pomogli da se uoči Svetog Save osjeti duh kosovske pjesme i Kosova i Metohije u Istočnom Sarajevu i Republici Srpskoj.

SRNA

Povezani članci

U Palama otvorena izložba ručnih radova

Na Palama je večeras otvorena izložba ručnih radova, nakita, slika, suvenira i drugih kreativnih predmeta od prirodnog materijala koja ima humanitarni karakter. Direktor Kulturno-sportskog centra Pale Slavka Brezo izjavila je novinarima da je ovo 12. izložba na kojoj učestvuje 10 izlagača sa područja ove opštine. Ona je navela da su osim tradicionalnog ručnog rada, veza […]

Oklopna vozila EUFOR-a na području Pala i Istočnog Sarajeva

Oklopna vozila rezervnih snaga EUFOR-a, njih desetak, od jutros su uočena na području Pala i Istočnog Sarajeva radi realizacije planirane vježbe sa Oružanim snagama BiH. Oklopna vozila nalazila su se na parkingu Tržnog centra “Tom”, kod stadiona “Vlajko Petrović” i u užem centru Pala. Zamjenik ministra odbrane u Savjetu ministara Aleksandar Goganović izjavio je ranije […]