Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

U ponedjeljak počinje štampanje glasačkih listića

05 Avgust 2022
1 min.
U ponedjeljak počinje štampanje glasačkih listića

Štampanje glasačkih listića za oktobarske opšte izbore u BiH počinje u ponedjeljak, 8. avgusta, najavljeno je iz Centralne izborne komisije /CIK/ BiH.


Predsjednik CIK-a Suad Arnautović će ovim povodom u 12.00 časova dati izjavu za novinare u prostorijama kompanije “Unioninvestplastika” u Vogošći koja je dobila posao štampanja glasačkih listića.

Medijima će potom biti omogućeno da, uz poštovanje uputstava koje će dobiti, obiđu i slikaju pogon gdje se vrši štampanje glasačkih listića.

SRNA

Povezani članci

Cvijanović: Srbi žele živjeti u miru, razvijajući svoje institucije

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je danas u Sarajevu, gdje je prisustvovala obilježavanju slave Hrama Preobraženja Gospodnjeg u Pofalićima, da Srbi žele da žive u miru, razvijajući svoje institucije i sarađujući sa Srpskom pravoslavnom crkvom. Cvijanovićeva je rekla da su okupljanje oko poruka koje stoje iza velikih praznika, oko naučenog iz prošlosti i ciljeva […]

Dodik: Crkva i vjera – značajan argument srpskog identiteta

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da mu je drago što je slavi Hrama Preobraženja Gospodnjeg u sarajevskom naselju Pofalići prisustvovalo mnogo vjernika koji drže do srpskog identiteta, pravoslavne crkve i srpskih vrijednosti, te poručio da sva priča o multietičnosti Sarajeva pada na činjenici da ovdašnje vlasti ne žele da vrate imovinu […]