Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Trnovu u petak vakcinacija bez najave

04 Avgust 2021
1 min.
U Trnovu u petak vakcinacija bez najave

Građani Trnova u petak, 6. avgusta, moći će da se vakcinišu protiv virusa korona bez zakazivanja, a na raspolaganju je vakcina “sinofarm”.

Direktor Doma zdravlja Trnovo Stefan Ivanović rekao je za Princip da će vakcinacija biti organizovana u terminu od 10.00 do 14.00 časova u prostorijama Doma zdravlja.

Kada je riječ o vakcinisanju stanovnika ove opštine, on je naglasio da je prvu dozu vakcine primilo 360 građana, a 210 obje doze.

Ivanović je istakao da se za sutra očekuje revakcinacija 70 osoba “sinofarmovom” vakcinom.

On je rekao da na području opštine Trnovo trenutno nema aktivnih slučajeva infekcije virusom korona.

Povezani članci

Sveti Varnava Ispovjednik- svetlost i uhtjeha sarajevskim Srbima još od Drugog svjetskog rata

Hram posvećen Svetom Varnavi Ispovjedniku Hvostanskom i Sarajevskom nalazi se u naselju Vranješ u opštini Istočno Novo Sarajevo i dio je jedinstvene cjeline sa gradskim i vojnim grobljem na Vranješu. Izgradnja ovog hrama počela je 2011. godine, dok su radovi na iskopavanju temelja za novu crkvu počeli u julu 2010. godine. Osvećenje temelja izvršio je […]

Učenice JU Škole za osnovno muzičko obrazovanje uspješne na Republičkom takmičenju (FOTO)

Na Republičkom takmičenju muzičkih škola Republike Srpske, u kategoriji solo pjevanje, učenice JU Škole za osnovno muzičko obrazovanje Istočno Novo Sarajevo ostvarile su zapažene rezultate osvojivši jednu prvu i četiri druge nagrade. Učenica Anđela Govedarica-Lučić iz klase profesorice Maje Gluhić već drugu godinu osvaja nagradu na ovom takmičenju. Prošle godine je osvojila treću, a ove […]