Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Ubica trudnice izvršio samoubistvo

02 Decembar 2022
1 min.
Ubica trudnice izvršio samoubistvo

Sokol Haljili, koji je prije dva dana ubio bivšu suprugu /35/ sa kojom je bio u procesu razvoda, izvršio je samoubistvo, saopštio je ministar unutrašnjih poslova samoproglašenog Kosova DŽeljal Svećlja.


Svećlja je naveo da su pripadnici Kosovske policijske službe locirali Haljilija i uprkos pokušaju da pregovaraju o predaji, on se ubio.

Glavni tužilac za region Uroševac Šukri Jašari naveo je da je Haljili izvršio samoubistvo u svojoj kući u Štimlu gdje se krio prethodna dva dana.

Jašari je rekao da je osumnjičeni u trenutku kada je na lice mjesta stigla policija davao znake života, ali je na putu do bolnice podlegao povredama.

On je dodao da je tijelo prebačeno na obdukciju.

Tridesetpetogodišnja trudnica ubijena je u dvorištu Univerzitetskog kliničkog centra Kosova, gdje je došla na porođaj sa prvim djetetom.

Ubici je po odluci Osnovnog suda iz Uroševca u septembru bila izrečena šestomjesečna mjera zabrane prilaska bivšoj supruzi.

SRNA

Povezani članci

I dalje se traga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić

Nastavlja se potraga za tijelom dvogodišnje Danke ilić iz Bora. Policija pretražuje širi atar sela Zlot, pojate kao i nepristupačni teren u Lazarevom kanjonu. Pripadnici Uprave kriminalističke policije iz Beograda i Bora od utorka pregledaju okolinu kuće D. D., osumnjičenog za ubistvo male Danke. U ponedjeljak je pretraživan drugi dio Lazarevog kanjona, nakon što je […]

Đurđev: Sastanci čelnika Srbije i Srpske gotovo na sedmičnom nivou su dokaz da smo u mentalnom smislu prevazišli Drinu kao granicu

Nekada su, na veliku sramotu, lideri u Srbiji bježali od pomena Republike Srpske, a kamoli od zaštite njenih interesa, a danas imamo intenzivne sastanke između čelnika Srbije i Republike Srpske na skoro pa sedmičnom nivou, rekao je predsjednik Srpske lige Aleksandar Đurđev. – To je dokaz da srpsko-srpske integracije nisu teorijska politika, već živa stvar […]