Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Uhapšeno lice osumnjičeno za promet droge

23 Jun 2022
1 min.
Uhapšeno lice osumnjičeno za promet droge

 Lice iz Trebinja čiji su inicijali N.Đ. uhapšeno je zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge, saopšteno je iz trebinjske Policijske uprave.


Trebinjska policija juče je u naselju Gorica primijetila ovo lice koje je počelo da bježi nakon što je uočilo policajce, a prilikom pregleda terena pronađena je zeljasta biljna materija koja podsjeća na marihuanu, te utvrđeno da je riječ o 27 grama.

Radom na terenu policija je došla do saznanja da je ova materija bila namijenjena za dalju prodaju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u
Trebinju, u toku je rad na kompletiranju i dokumentovanju predmeta.

Policijska uprava Trebinje od početka godine evidentirala je 38 slučajeva zloupotrebe narkotika, i to pet krivičnih djela neovlaštena proizvodnja i promet droge, te 33 prekršaja iz ove oblasti.

SRNA

Povezani članci

Višegrad: Danas memorijalni plivački maraton do Starog Broda

 Na rijeci Drini od Višegrada do Starog Broda danas će biti održan memorijalni plivački maraton u pomen na Srbe koje su ustaše ubile 1942. godineInicijator održavanja maratona je humanista Neven Jovanović, koji živi i radi u Londonu, a porijeklom je iz Goražda. Jovanović je istakao da će plivački maraton započeti rijekom Drinom od Andrićgrada do […]

Košarac: Politička potrošenost Mladena Bosića

Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac ocijenio je da su verbalni napadi Mladena Bosića na predsjednicu Republike Srpske Željku Cvijanović dokaz njegove političke potrošenosti i promašenosti. – Mladen Bosić se izgleda probudio iz višegodišnjeg zimskog sna, ali to, na njegovu žalost, nikome nije korisno. Njegova silna želja da zablista neslavno je završila, kao i sve što […]