Ravna planina banerRavna planina baner

Svijet

Ukinut pi-si-ar test na mnogim mjestima

15 Januar 2022
1 min.
Ukinut pi-si-ar test na mnogim mjestima

Turska više neće zahtijevati da nevakcinisane osobe urade pi-si-ar /PSR/ test za kovid 19 prije ulaska u avione, autobuse ili ostala sredstva saobraćaja.


Test se ukida i za ulazak na koncerte, pozorišne predstave ili u bioskope, javila je agencija Anadolija pozivajući se na Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Direktor avio-prevoznika “Turkiš erlajns” Bilal Eksi saopštio je odvojeno na “Tviteru” da ova kompanija više neće tražiti PSR test na domaćim letovima.

SRNA

Povezani članci

Potpisan ugovor: Tri podmornice – tri milijarde evra

Jerusalim — Izrael je potpisao ugovor o kupovini tri najsavremenije podmornice od nemačkog proizvođača Tisekrup, vredan tri milijarde evra. Kako je saopštilo izraelsko ministarstvo odbrane, podmornice na dizel i električni pogon klase Dakar trebalo bi da se isporuče Izraelu u narednih devet godina, prenosi AP. Izraelski ministar odbrane Beni Ganc rekao je da će nabavka […]

Instagram uvodi mjesečnu pretplatu?

Popularna društvena mreža Instagram mogla bi uvesti pretplatu za jedan dio sadržaja koji objavljuju korisnici, prenosi The Verge. Instagram navodno radi na mogućnosti uvođenja pretplate za tzv. “ekskluzivne storije”, što znači da bi influenseri bili u mogućnosti odabrati jedan dio svojih Instagram storija kojima će pristup imati samo oni koji plate za to. Korisnici Instagrama […]