Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Višegrad: Upisano jedno odjeljenje više prvačića

01 Septembar 2021
1 min.
Višegrad: Upisano jedno odjeljenje više prvačića

Prvi razred u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” u Višegradu pohađaće ukupno 85 prvačića za koje je danas, prvog dana škole, upriličena priredba.


Direktor škole Momir Radojčić rekao je spremno ulaze u novu školsku godinu i da je ove godine upisano jedno odjeljenje više prvačića. Ovo školske godine upisano je 14 prvačića više nego lani.

On je naglasio da su za sve učenike obezbijeđeni udžbenici, a školski prostor očišćen.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević poželio je djeci da odrastu u dobre, čestite i poštene ljude jer je to najveće bogastvo za Republiku Srpsku.

On je poželio da se trend povećanja broja učenika nastavi u narednom periodu.

Osnovnu školu “Vuk Karadžić” pohađa 700 učenika.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Skrenuo sam pažnju Ajnhorstovoj da Marfi upravlja bošnjačkom političkom strukturom

Skrenuo sam pažnju Angelini Ajnhorst, direktorici za zapadni Balkan pri Evropskoj službi za spoljne poslove, da američki ambasador u BiH Majkl Marfi upravlja bošnjačkom političkom strukturom, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji u Grčkoj učestvuje na 9. Delfi ekonomskom forumu. – Marfi je običan špekulant i licemjer. Ubrzo odlazi iz BiH i on […]

U srijedu nastavak suđenja Dodiku i Lukiću

 Nastavak suđenja predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i vršiocu dužnosti direktora Službenog glasnika Srpske Milošu Lukiću pred Sudom BiH biće održan u srijedu, 17. aprila. Advokat Goran Bubić, branilac predsjednika Srpske, rekao je danas Srni da očekuje nastavak suđenja 17. aprila na kojem će Tužilaštvo BiH nastaviti izvođenje svojih dokaza. “Odbrana je pripremila prijedlog svojih […]