Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Vučić pozvao Srbe da budu staloženi

22 Novembar 2022
1 min.
Vučić pozvao Srbe da budu staloženi

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je Srbe sa Kosova i Metohije da budu staloženi i da se čuvaju.


Vučić je nakon sinoćnjeg sastanka sa Srbima sa Kosova i Metohije istakao da je siguran da će Srbi kao narod pokazati zrelost i sačuvati svoja ognjišta.

“Zamolili smo ih samo da se čuvaju, da budu staloženi, da sačuvamo mir i stabilnost, da na tuđu bahatost i aroganciju odgovorimo onako kako pristojni ljudi uvek odgovaraju. Mi samo hoćemo da čuvamo svoje i ništa više”, objavio je Vučić na svom “Instagramu”.

Vučić je prethodno juče na konferenciji za medije, poslije nespješnih pregovora u Briselu sa Prištinom, poručio Srbima na Kosovu i Metohiji da je važno sačuvati mir.

Priština je pod pritiskom SAD-a na 48 časova odgodila primjenu mjere kažnjavanja vozača sa srpskim registarskim oznakama.

SRNA

Povezani članci

Dva radnika stradala u Silosu

Dva radnika, od kojih je jedan imao 31, a drugi 23 godine, poginula su u silosu preduzeća “MTI” u Kraljevu, kada se na njih obrušila veća količina piljevine, rečeno je u Policijskoj upravi u Kraljevu. Na mjesto nesreće, koja se dogodila sinoć oko 23.00 časova, izašli su policija, vatrogasci i Hitna pomoć, a okolnosti nesreće […]

Vulin preuzeo dužnost direktora BIA

Aleksandar Vulin preuzeo je dužnost direktora Bezbjednosno-informativne agencije /BIA/ od Bratislava Gašića. Svečana primopredaja dužnosti obavljena je u sjedištu Agencije u Beogradu, saopštila je BIA. Vulin je sa čela MUP-a stupio na dužnost prvog čovjeka BIA, dok je Gašić aktuelni ministar unutrašnjih poslova Srbije.