Ravna planina banerRavna planina baner

Region

MUP Srbije: Nije tačno da se u Novom Sadu prijavljuju državljani BiH

26 April 2024
1 min.
MUP Srbije: Nije tačno da se u Novom Sadu prijavljuju državljani BiH

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da su netačni navodi u vezi sa snimkom koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kojem se navodno vide državljani BiH koji se prijavljuju na adrese u Novom Sadu.

“U pitanju je još jedan primer grube zloupotrebe, ovog puta, kadrova koji prikazuju građane koji, posle radnog vremena, koriste mogućnost da u Policijskoj upravi Novi Sad zakažu termin za izradu ličnih dokumenata za naredni dan”, pojasnili su iz MUP-a.

Podsjećaju da ovakav način zakazivanja termina funkcioniše posljednjih godina i da su građani Novog Sada upoznati da mogu i na ovaj način da zakažu termin za izradu ličnih dokumenata, kao i preko internet portala.

MUP apeluje da se ne šire neistine i dezinformacije i tako nanosi šteta policijskoj službi i njenim pripadnicima.

SRNA

Povezani članci

Vučić i Si potpisali Zajedničku izjavu: Razmijenjeno 28 dokumenata o saradnji

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping potpisali su danas u Beogradu Zajedničku izjavu dvije zemlje o produbljivanju i podizanju sveuobuhvatnog strateškog partnerstva i izgradnji zajednice Srbije i Kine sa zajedničkom budućnošću u novoj eri i na ceremoniji je razmijenjeno 28 dokumenata o saradnji. U Palati Srbija, u prisustvu predsjednika Vučića […]

Si Đinping: Srdačan doček dokazuje čelično prijateljstvo Srba i Kineza

Predsjednik Kine Si Đinping ocijenio je danas u Beogradu da iskren i srdačan doček koji mu je priređen iz prve ruke svjedoči da srpski narod posmatra kineski narod kao čelične, najbolje prijatelje. Si je na početku sastanka sa predsjednikom Srbie Aleksandrom Vučićem u užem formatu rekao da je veoma srećan što je u Srbiji nakon […]